Penelope Cruz: Στα 47 της ποζάρει με μαγιό και λατρέψαμε το σώμα της!

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Penelope Cruz: Στα 47 της ποζάρει με μαγιό και λατρέψαμε το σώμα της!

Στην παραλία με τον σύζυγό της και τα παιδιά της η Penelope Cruz.

Η Penelope Cruz είναι μία από τις ηθοποιούς του Hollywood που διατηρεί χαμηλό προφίλ. Χωρίς να απασχολεί τον Τύπο για τα προσωπικά της, απολαμβάνει μια ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη διάσημη ηθοποιό πριν από μέρες στην παραλία, παρέα με τον σύζυγό της, Javier Bardem και τα δύο παιδιά τους, Leo (10 χρονών) και Luna (7 ετών). Το διάσημο ζευγάρι κάνει διακοπές οικογενειακώς στη Σαρδηνία και ήταν σχεδόν αδύνατο να μην τους «τσακώσει» ο φωτογραφικός φακός.

Η Penelope Cruz ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και είναι καλλονή

Στα 47 της η Penelope Cruz διατηρεί ένα υπέροχο σώμα

Οι οικογενειακές φωτογραφίες στις διακοπές της διάσημης ηθοποιού κάνουν τον γύρο του κόσμου. Εκείνες όμως που σχολιάστηκαν αρκετά ήταν σαφώς αυτές που έδειχναν την ηθοποιό με μαγιό. Η 47χρονη star φόρεσε το ολόσωμο μαγιό της, το οποίο σύμφωνα με τη DailyMail ήταν L’Agent Provocateur.


https://www.instagram.com/p/CRDyHMbs013

Η Penelope φαινόταν καταπληκτική μέσα στο γαλάζιο ολόσωμο μαγιό της και το σώμα της ήταν πραγματικά άψογο. Η ηθοποιός του Vanilla Sky έμοιαζε να περνάει υπέροχα στην οικογενειακή εκδρομή, καθώς φωτογραφήθηκε κρατώντας τα χέρια με τον Javier, αγκαλιάζοντας τον γιο της και χαλαρώνοντας στον ήλιο.

Οι φωτογραφίες της έκαναν τον γύρο του διαδικτύου

Αν υπάρχει κάτι που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει, αυτό είναι πως η Penelope είναι μία πολύ όμορφη και γοητευτική γυναίκα. Και αυτό απέδειξε με τις φωτογραφίες στις οποίες απαθανατίστηκε. Η 47χρονη ηθοποιός έχει σώμα που ζήλευε ακόμη και μοντέλο της Victoria Secret, και όταν είσαι στην ηλικία της με τέτοιες αναλογίες και αρετουσάριστες φωτογραφίες, μόνο προσόν μπορεί να θεωρηθεί.


https://www.instagram.com/p/CRCk4Z4D86Y

Penelope και Javier απόλαυσαν τον Μεσογειακό ήλιο μαζί με τα παιδιά τους και όπως βλέπουμε στις φωτός το διασκέδασαν πολύ.