Josephine: Έβαλε «φωτιά» στα MAD VMA's- Οι συνεργασίες έκπληξη και η hot εμφάνιση

Τσακιρίδου Χριστίνα
Josephine: Έβαλε «φωτιά» στα MAD VMA's- Οι συνεργασίες έκπληξη και η hot εμφάνιση

Η 30χρονη pop star ήταν μία από τις μεγάλες νικήτριες της βραδιάς.

Η Josephine ήταν αναμφίβολα μία από τις παρουσίες που ξεχώρισαν στα φετινά Mad Video Music Awards. Η 30χρονη pop star εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με ένα υπέροχο πορτοκαλί φόρεμα δημιουργία Kathy Heyndels και εντυπωσίασε.

Η ξανθιά τραγουδίστρια έβαλε αργότερα φωτιά στο stage όταν εμφανίστηκε με την Efendi και τραγούδησαν μαζί το "Mata Hari". Η νεαρή star ήταν υποψήφια σε αρκετές κατηγορίες και κατάφερε να αποσπάσει 2 βραβεία (Καλύτερο βίντεο pop και Καλύτερο ντουέτο), γεγονός που την καθιστά μία από τις μεγάλες νικήτριες της βραδιάς.

https://www.instagram.com/p/CRE6adgs0Y0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Είναι σαν ψέμα, ότι βρίσκομαι σ’ αυτή τη σκηνή, έχει κόσμο από κάτω. Και να πω ότι είναι το πρώτο μου βραβείο» σημείωσε η νικήτρια Josephine, αφιερώνοντας το βραβείο της «σε όλα τα νέα παιδιά που ονειρεύονται και θέλουν να πάνε μπροστά», είπε η Josephine μόλις παρέλαβε το βραβείο για το Καλύτερο βίντεο στην κατηγορία Pop.

https://www.instagram.com/p/CRFM4nqM3Tv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Josephine με δημιουργία Celia Kritharioti.

Το ντουέτο με τον Γιώργο Σαμπάνη



Ένα από τα highlights της βραδιάς ήταν όταν ο Γιώργος Σαμπάνης και η Josephine ερμήνευσαν μαζί το τραγούδι "Τίποτα". Η τραγουδίστρια επέλεξε ένα σέξι αλλά παράλληλα κομψό μαύρο σύνολο, κλέβοντας τις εντυπώσεις. Το ντουέτο της με τον Madclip στο τραγούδι "Fimi" της χάρισε το δεύτερο βραβείο και έτσι η Josephine αποχώρησε πανευτυχής από τη διοργάνωση.

josephien christyboo

Το Queen.gr και η Χριστίνα Τσακιρίδου συνομίλησαν με την όμορφη Josephine η οποία μας αποκάλυψε τι φοράει και πόζαρε ευδιάθετη στο φακό.



Πηγή φωτογραφιών: @josephinewendel



Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της τραγουδίστριας στα MAD VMA'S.