Kardashian- Barker: Η σχέση σοβάρεψε- Το δώρο του Travis στην κόρη της Kourtney για τα γενέθλιά της

Sabine Camhi
Kardashian- Barker: Η σχέση σοβάρεψε- Το δώρο του Travis στην κόρη της Kourtney για τα γενέθλιά της

Φαίνεται πως η σχέση του Travis με την Kourtney γίνεται ολοένα και πιο σοβαρή αφού η ίδια έχει αφήσει τον νέο της σύντροφο να έρθει πιο κοντά με τα παιδιά της.

H σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Γι' αυτό και η διάσημη tv persona έχει αφήσει τον ντραμερ σύντροφό της να έχει μια -επίσης- πολύ καλή σχέση και με τα παιδιά της. Ο λόγος για την Kourtney Kardashian, η οποία έκανε ένα εκπληκτικό δώρο στην κόρη της, Penelope, στα 9α γενέθλιά της. Αλλά δεν ήταν μόνη της. Το δώρο ήταν από εκείνη και τον σύντοφό της, Travis, και -όπως φαίνεται και στα videos που πόσταρε η χαρούμενη μαμά- η μικρή το απόλαυσε ιδιαίτερα.

Η Kourtney αγόρασε στην 9χρονη Penelope το αγαπημένο της μουσικό όργανο και δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από ντραμς. Εξάλλου μη ξεχνάμε πως ο Travis Barker είναι γνωστός ντράμερ, και ήδη επιδώθηκε στα πρώτα μαθήματα ως δάσκαλος της μικρής.

Η 42χρονη Kourtney ανέβασε μερικές φωτογραφίες και videos μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στα οποία φαίνεται ο 45χρονος φίλος της να διδάσκει στην κόρη της πώς να παίζει μουσική. Φυσικά επειδή η εμφάνιση παίζει καθοριστικό ρόλο στην οικογένεια Kardashian, τα ντραμς ήταν σε χρώμα ροζ και έγραφαν επάνω το όνομα της μικρής εορτάζουσας.


https://www.instagram.com/p/CRFTj17MUtO

Η Penelope πόζαρε ενώ καθόταν μπροστά από τα αγαπημένα της ντραμς σε ροζ χρώμα, και με το όνομά της γραμμένο στο μπροστινό μέρος του οργάνου. Το σετ ήταν τοποθετημένο πάνω σε ένα ασορτί ροζ γούνινο χαλί. Σε ένα δεύτερο βίντεο που κοινοποίησε η Kourtney, ο Travis φαίνεται να πίνει καφέ δίνοντας τον ρυθμό δίπλα στην Penelope, η οποία χτυπά τα ντραμς.



Ένα τρίτο βίντεο έδειχνε την 9χρονη να παίζει με σιγουριά έναν ρυθμό που της έμαθε ο ντράμερ. Αφού τελείωσε, κοίταξε τον μουσικό που της είπε, «Αυτό ήταν καλό».

«Η εορτάζουσά μου! Το αγαπημένο μου κορίτσι σε ολόκληρο τον κόσμο είμαι τόσο χαρούμενη και περήφανη που είμαι η μαμά σου» έγραψε η star του Keeping Up With the Kardashians στην λεζάντα της δημοσίευσης της. «Δεν μπορώ να το πιστέψω πως είσαι 9. Η ζωή μου είναι πολύ καλύτερη χάρη σε εσένα» πρόσθεσε.

«Penelope είσαι μια rock star. Χρόνια πολλά» έγραψε ο Barker στα σχόλια.


https://www.instagram.com/p/CRERjkwJkRB