Madonna υπέρ Britney: «Δώστε σε αυτή την γυναίκα επιτέλους τη ζωή της πίσω»

Madonna υπέρ Britney: «Δώστε σε αυτή την γυναίκα επιτέλους τη ζωή της πίσω»

«Πρόκειται για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων! Britney ερχόμαστε να σε βγάλουμε από τη φυλακή!», έγραψε η  Madonna στο Instagram Story της.

Μετά από τον σάλο που έχει ξεσπάσει με την προσωπική ζωή και τη σχέση της Britney Spears με τον πατέρα της, πολλοί καλλιτέχνες τάσσονται υπέρ της 39χρονης τραγουδίστριας.

Μεταξύ αυτών και η Madonna η οποία έλυσε την σιωπή της και υποστήριξε την πρώην φίλη και συνεργάτιδά της (να θυμίσουμε τη συνεργασία-έκπληξη των δύο γυναικών το 2003 στο κομμάτι «Me Against the Music»).



Η συνεργασία τους στο συγκεκριμένο τραγούδι ολοκληρώθηκε με μια εμφάνιση σε συναυλία της Madonna όπου έμεινε στην ιστορία της μουσικής γι' αυτό το φιλί στο στόμα που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων από μεγάλη μερίδα του κοινού,

Χθες το βράδυ, η Madonna σ΄ένα instagram post της υπερασπίστηκε την Britney, στην υπόθεση με τη δικαστική διαμάχη της 39χρονης τραγουδίστριας με τον πατέρα της, μια διαμάχη που προσβάλλει την Britney ως καλλιτέχνη και ως άνθρωπο. Η Madonna ποστάροντας μια παλιότερη φωτογραφία της, φορώντας ένα λευκό μπλουζάκι με το όνομα της Britney γραμμένο επάνω, σημείωσε συγκεκριμένα:

«Δώστε πίσω σε αυτήν τη γυναίκα τη ζωή της», έγραψε η 62χρονη star πάνω στη φωτογραφία. «Η δουλεία καταργήθηκε εδώ και πολύ καιρό! Θάνατος στην άπληστη πατριαρχία που το κάνει αυτό στις γυναίκες εδώ και αιώνες. Πρόκειται για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων! Britney, ερχόμαστε να σε βγάλουμε από τη φυλακή».

Story from madonna c1lugf

Εκτός από την Madonna, υπήρξαν πολλοί stars που τάχθηκαν υπέρ της Britney και κατέκριναν την απαράδεκτη συμπεριφορά του πατέρα της και όλων όσοι την χειραγωγούσαν. Η Iggy Azalea, η Christina Aguilera, η Sharon Stone αλλά και ο πρώην της, Justin Timberlake, πήραν θέση για τα όσα βιώνει η 39χρονη show woman, στέκοντας στο πλευρό της.

Justin Timberlake: Στέκεται στο πλευρό της πρώην του Britney και συγκινεί


https://www.instagram.com/p/CQZwuSBA4eA

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας τον Ιούνιο στη δική εναντια στον πατέρα της, η Britney, υπήρξε καταπέλτης απέναντι την ομάδα διαχείρισης της περιουσίας της αλλά και όσων συμμετείχαν σε αυτήν, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου. «Ο μπαμπάς μου και οποιοσδήποτε εμπλέκεται σε αυτήν τη υπόθεση, έπαιξε τεράστιο ρόλο στην τιμωρία μου ... θα έπρεπε να είναι στη φυλακή», δήλωσε η Britney κατά την ομιλία της. Επίσης, κατέστησε σαφές ότι ήθελε να έχει λόγο για το τι συμβαίνει στη διαχείριση των περιουσιακών της (και όχι μόνο) στοιχείων αλλά και στις αποφάσεις που έπρεπε να παρθούν για τη ζωή της.