Ποτέ δεν θα σου περνούσε από το μυαλό τι δουλειά έκανε ο Brad Pitt πριν γίνει διάσημος

Sabine Camhi
Ποτέ δεν θα σου περνούσε από το μυαλό τι δουλειά έκανε ο Brad Pitt πριν γίνει διάσημος

Πολλοί ήταν οι star, οι οποίοι προτού γίνουν διάσημοι, χρειάστηκαν να κάνουν διάφορες δουλειές «του ποδαριού», και αυτή είναι μια από αυτές!

Όπως λέει και η παροιμία, «Οι stars δεν γεννιούνται, γίνονται». Αυτό ισχύει και με τον Brad Pitt καθώς αποτελεί ένας από τους πιο γνωστούς ηθοποιούς στο Hollywood, γι’ αυτό είναι δύσκολο να τον φανταστεί κανείς να βρίσκεται «στα αζήτητα».

Ο πατέρας του Brad, ο Bill, ήταν ιδιοκτήτης εταιρείας φορτηγών, και η μητέρα του, Jane, οικογενειακή σύμβουλος. Ο Pitt γεννήθηκε στο Shawnee της Οκλαχόμα και μεγάλωσε με την οικογένειά του στο Springfield του Μισσούρι. Στην συνέχεια, φοίτησε στο Πανεπιστήμιο του Μισσούρι, και παρόλο που ήταν πολύ κοντά στο να τελειώσει το πτυχίο του στην δημοσιογραφία, τα παράτησε και μετακόμισε στο Λος Άντζελες για να ακολουθήσει μια καριέρα στην υποκριτική. Από ό,τι φαίνεται, είπε στους γονείς του ότι μετά τη μετακόμισή του θα φοιτούσε στο Art Center College of Design, αλλά αυτό -όπως έδειξε η ιστορία- δεν έγινε ποτέ.

Ο Pitt έφυγε για το Λος Άντζελες στα τέλη της δεκαετίας του '80, αλλά μέχρι να πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Thelma & Louise» το 1991, συμμετείχε σε μικρούς ρόλους σε τηλεοπτικές εκπομπές όπως το «Another World» και το «Growing Pains», έπρεπε να κάνει και άλλες δουλειές «του ποδαριού» για να πληρώσει τους λογαριασμούς του.



Ο Brad ντυνόταν...κοτόπουλο και διαφήμιζε εστιατόριο που πουλούσε τηγανητά κοτόπουλα

Ένας από τους τρόπους που ο Brad κατάφερε να βγάλει λεφτά ήταν με το να δουλεύει ως μασκότ σε μια δημοφιλή αλυσίδα fast food, το El Pollo Loco. Ο Pitt μίλησε γι’ αυτό στο «The Ellen DeGeneres Show» και ενώ δεν μπορούσε να θυμηθεί πόσο πληρωνόταν, ήταν σίγουρος πως αυτό δεν ήταν πολύ. Αυτό που θυμήθηκε όμως είναι ότι ο κόσμος δεν ήταν πολύ ευχαριστημένος με την δουλειά του.



Κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου, ο Brad δούλευε και ως οδηγός λιμουζίνας για στριπτιζέρ.