And Just Like That οι 4 αχώριστες φίλες έμειναν 3! Χωρίς τη Samantha η α' λήψη του Sex and the City

And Just Like That οι 4 αχώριστες φίλες έμειναν 3! Χωρίς τη Samantha η α' λήψη του Sex and the City

Η πρώτη φωτογραφία από τη νέα σειρά- συνέχεια του Sex and the City, που αναμένεται να κερδίσει ξανά φανατικούς θαυμαστές.

Η Sarah Jessica Parker δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό της και ανέβασε την πρώτη φωτογραφία από την πρώτη ημέρα των γυρισμάτων της επανεκκίνησης του «Sex and the City», που θα προβληθεί στο HBO Max.

Με τίτλο «And Just Like That», η νέα σειρά- συνέχεια της θρυλικής σειράς που στιγμάτIσε γενιές ,έρχεται να συνεχίσει τις ιστορίες των 3 από τις 4 πρωταγωνίστριες, οι οποίες ξαναβρίσκονται μετά από χρόνια στην Ν. Υόρκη.



Η 56χρονη ηθοποιός μοιράστηκε μια φωτογραφία από τα παρασκήνιο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από την καρέκλα του μακιγιάζ, την πρώτη ημέρα των γυρισμάτων.


https://www.instagram.com/p/CRGtlsBF5ki/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«7:15 π.μ.», έγραψε δίπλα στη φωτογραφία, προσθέτοντας, «NYC @justlikethatmax Έρχεται. X, SJ.».

Η SJP δεν άνετξε και ανέβασε επίσης μια φωτογραφία από τους δρόμους της Ν. Υόρκης, έτσι όπως είχαμε συνηθίσει να την βλέπουμε στο Sex and the City. Όμως στη φωτογραφία πια είναι 3 και όχι 4, καθώς από τη νέα σειρά θα λείπει -όπως έχει γίνει εδώ και πολύ καιρό γνωστό- η Kim Cattrall.

Sex And The City Revival: Η Carrie Bradshaw και οι φίλες της επιστρέφουν στην Perry Street!

Στη φωτογραφία που ανέβασε η Parker βλεπουμε τις 3 διάσημες φίλες να περπατούν στους δρόμους του Μανχάταν.


https://www.instagram.com/p/CRHP4t5C1rk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ένας διευθυντής του HBO Max εξήγησε για την απουσία της Cattrall τον περασμένο Φεβρουάριο, λέγοντας: «Όπως στην πραγματική ζωή, άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή μας, και άνθρωποι φεύγουν. Οι φιλίες ξεθωριάζουν και ξεκινούν νέες φιλίες. Νομίζω λοιπόν ότι είναι πολύ ενδεικτικό των πραγματικών σταδίων της ζωής».