O Matt Damon αποκάλυψε το τεράστιο μισθό που απέρριψε για την ταινία Avatar!

Sabine Camhi
O Matt Damon αποκάλυψε το τεράστιο μισθό που απέρριψε για την ταινία Avatar!

Κάτσε κάπου πριν το διαβάσεις!

Ο Matt Damon βρίσκεται αυτήν την στιγμή στο Φεστιβάλ Καννών για την πρεμιέρα της νέας του ταινίας, Stillwater. Στην ταινία, ο 50χρονος ηθοποιός υποδύεται έναν εργάτη σε πλατφόρμα άντλησης πετρελαίου, ο οποίος προσπαθεί να διασώσει την κόρη του (Abigail Breslin) που βρίσκεται στις γαλλικές φυλακές για έναν φόνο, που όπως ισχυρίζεται η ίδια, δεν έχει διαπράξει.

Το σενάριο είναι μάλιστα βασισμένο σε αληθινά γεγονότα.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 30 Ιουλίου.



Ο γνωστός ηθοποιός παρευρέθηκε χαμογελαστός και σε πολύ καλή διάθεση στη συνέντευξη τύπου για το Stillwater. Οι συμπρωταγωνιστές του Abigail Breslin, Camille Cottin και Lilou Siauvaud, καθώς και ο σκηνοθέτης Tom McCarthy ήταν επίσης παρόντες.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, ο Matt μίλησε για τον ρόλο που απέρριψε και τον τεράστιο μισθό που θα έβαζε στον λογαριασμό του εάν είχε πει τελικά το "ναι".

«Μου προσφέρθηκε ρόλος σε μια μικρί ταινία με τίτλο Avatar! O James Cameron μου πρόσφερε το 10% των εισπράξεων» είπε, σύμφωνα με το περιοδικό Deadline: «Θα μείνω στην ιστορία… δεν θα γνωρίσεις ποτέ άλλον ηθοποιό που απέρριψε περισσότερα χρήματα».

Η ταινία κέρδισε 2,8 δισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office, οπότε το 10% θα ήταν ένας μισθός 280 εκ. δολαρίων!