Τζένη Μπαλατσινού και Βασίλης Κικίλιας βάφτισαν τον γιο τους - Οι πρώτες φωτογραφίες!

Τζένη Μπαλατσινού και Βασίλης Κικίλιας βάφτισαν τον γιο τους - Οι πρώτες φωτογραφίες!

Τα χαμόγελα και τα παιχνίδια του Παναγιώτη Αντώνιου στην αγκαλιά των γονιών του!

Την Πάτμο, το νησί που τόσο πολύ αγαπάει και βρίσκει καταφύγιο ηρεμίας, ξεκούρασης και αναζωογόνησης εδώ και πολλά χρόνια, επέλεξε η Τζένη Μπαλατσινού για τη βάπτιση του γιου της!

Από τις πρώτες φωτογραφίες που ανέβασαν στα social media οι πανευτυχείς γονείς ξεχωρίζει το post του μπαμπά, Βασίλη Κικίλια, με τον μικρό Παναγιώτη - Αντώνιο να παίζει χαρούμενος στην αγκαλιά τους.


https://www.instagram.com/p/CRLz4S_sAQ3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η βάπτιση στο ιερό νησί του Αιγαίου έγινε χτες και σήμερα Τζένη Μπαλατσινού και Βασίλης Κικίλιας ανέβασαν τις πρώτες φωτογραφίες ξεσηκώνοντας μια θύελλα ευχών και σχολίων για τον γιο τους.

Οι γονείς ζήτησαν από τους φίλους τους αντί δώρου στο μικρό Παναγιώτη Αντώνιο (Παναγιώτης από τον πατέρα του Βασίλη Κικίλια και Αντώνιος από το ομώνυμο παρεκκλήσι στη γυναικεία μονή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου) να προσφέρουν μια δωρεά στο όνομα του για την κάλυψη αναγκών της ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού»

Για τον μικρό γιο της οικογένεια μια ευχή γεμάτη αγάπη, να έχει πάντα αγάπη, χαρά και φως στη ζωή του:


https://www.instagram.com/p/CRL0qEULcOg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μία μέρα μετά τη βάπτιση του μικρού, η Τζένη Μπαλατσινού ανέβασε φωτογραφία με τα τρία μεγαλύτερα παιδιά της για να ευχηθεί τα χρόνια πολλά στον Μάξιμο που έχει τα γενέθλιά του:


https://www.instagram.com/p/CRLZssSLakP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading