Στο Wimbledon η πρώτη εμφάνιση του Tom Cruise με την Hayley Atwell! Νέος έρωτας στο Hollywood

Στο Wimbledon η πρώτη εμφάνιση του Tom Cruise με την Hayley Atwell! Νέος έρωτας στο Hollywood

Φωτιές στον λαμπερό κόσμο του Hollywood άναψε η φήμη για σχέση του Tom Cruise με τη συμπρωταγωνίστριά του στο πολυαναμενόμενο Mission Impossible 7 (και 20 χρόνια νεότερη), Hayley Atwell.

Με το γνωστό λαμπερό πλατύ του χαμόγελο έφτασε στο All England Lawn Tennis and Croquet Club στο Wimbledon ο Tom Cruise, γνωρίζοντας ότι οι φακοί των φωτογράφων θα εστιάσουν πάνω του και πως σε χρόνο ρεκόρ θα γίνει είδηση στα lifestyle media όλου του κόσμου. Πώς το ήξερε;

Ήταν η πρώτη κοινή εμφάνιση με την 39χρονη Hayley Atwell, μετά τις φήμες που την θέλουν να είναι ο νέος μεγάλος έρωτας του 59χρονου σούπερ σταρ!

tom cruise mission impossible7a

Οι δυο τους παρακολούθησαν μαζί τον τελικό των γυναικών για το φημισμένο τουρνουά τένις και χειροκρότηταν τη νίκη της Αυστραλέζας Ash Barty επί της Τσέχας Karolina Pliskova με 2-1 σετ (6–3, 6–7, 6–3).

Το ζευγάρι που έγινε ήδη "talk of the town" στον κόσμο του θεάματος, συμπρωταγωνιστεί στο Mission Impossible 7, που γυρίζεται εδώ και έναν χρόνο προκειμένου να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 27 Μαϊου 2022 και στην streaming πλατμόρφμα της Paramount Pictures (Paramount+) τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς.


https://www.instagram.com/p/CRMhz2Dot5V/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η έβδομη ταινία του sequel επρόκειτο να κάνει πρεμιέρα αυτό το καλοκαίρι, στις 23 Ιουλίου, αλλά τα γυρίσματα (τα οποία γίνονται πια παράλληλα με κάποια γυρίσματα για την 8η ταινία, που θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιουλίου 2023) δεν ολοκληρώθηκαν λόγω του γενικού lockdown για τον Covid-19.

Μέλος της παραγωγής που διατήρησε την ανωνυμία του, αποκάλυψε στη The Sun ότι «Tom Cruise και Hayley Atwell είχαν απίστευτη χημεία στο πλατό από την πρώτη κιόλας μέρα»!



Ο Tom Cruise τον προηγούμενο μήνα έθεσε τον εαυτό του σε καραντίνα καθώς ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα COVID-19. Όταν επέστρεψε στα γυρίσματα ήταν εξαιρετικά αυστηρός (και πολλές φορές έβαζε τις φωνές) προς όλους όσοι δεν τηρούσαν τα μέτρα προστασίας και τις αποστάσεις που αυτά απαιτούν.

Ο διάσημος πρωταγωνιστής έχει στο ενεργητικό του τρεις γάμους και τρία διαζύγια (με τη Mimi Rogers 1987-1990, με τη Nicole Kidman 1990-2001 και με την Katie Holmes 2006-2012).