Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Το δίλημμα της Ελληνίδας MasterChef και η άβολη στιγμή

Πατούλια Κατερίνα
Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Το δίλημμα της Ελληνίδας MasterChef και η άβολη στιγμή

Η εξομολόγηση της πρώτης Ελληνίδας MasterChef που ξαφνιάζει

Από τη νίκη της στο MasterChef μέχρι σήμερα, η ζωή της πρώτης Ελληνίδας MasterChef Μαργαρίτας Νικολαΐδη άλλαξε ριζικά.

Η νεαρή κοπέλα από τη Λέσβο, κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις, τους κριτές, την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού και να φτιάξει έναν λογαριασμό στο Instagram που σύντομα ξεπέρασε τις 85 χιλιάδες followers.

Η νέα ζωή της Μαργαρίτας:

Μετά την έξοδό της από το ριάλιτι μαγειρικής και τη νίκη της, η Μαργαρίτα προσπαθεί να διατηρεί χαμηλούς τόνους.

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη συνάντησε τον πιο αγαπημένο παίκτη του MasterChef και υπάρχουν φωτογραφίες

Είναι ένα κορίτσι που έχει μάθει να μαγειρεύει κυρίως και όχι να στηρίζεται στην εφήμερη δημοσιότητα.

Η ίδια στην συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Kapa μίλησε για την ξαφνική αυτή δημοσιότητα αλλά και για την άβολη στιγμή που έζησε σε πρόσφατη τηλεοπτική της εμφάνιση:«Με έχει τρομάξει λίγο η τηλεόραση, αυτή η ξαφνική δημοσιότητα. Σου φοράνε ταμπέλες στην TV. Εγώ πήρα την ταμπέλα του λαϊκού-καλού παιδιού.

Όχι ότι δεν μου αρέσει, ίσα ίσα, αλλά όσο περνάει ο καιρός θα ξεχαστεί κι αυτό, θα ’ρθει ένας άλλος να πάρει τη θέση σου και θα ξεφουσκώσεις. Η μαμά μου τις προάλλες μίλησε αυθόρμητα σε μια πρωινή εκπομπή για τον θάνατο του πατέρα μου και αισθάνθηκα πολύ άβολα.

Τι χρειάζεται να ξέρει ο κόσμος πού μεγάλωσα εγώ και τι έχω περάσει; Σε τι αποσκοπεί; Σε έναν διαγωνισμό μαγειρικής μπήκα. Αν ήθελα να πουλήσω το δράμα μου, θα πήγαινα σε άλλη εκπομπή. Δεν θέλω να σκαλίζω το παρελθόν, δεν ωφελεί. Να στενοχωρηθώ για πράγματα που ούτε καν θυμάμαι; Δεν είμαι αχάριστη με τη ζωή. Πέρασα δυσκολίες, αλλά δεν μου έλειψε ποτέ τίποτα. Μεγάλωσα με αγάπη, δίπλα σε υπέροχους ανθρώπους. Ξέρεις, τώρα τελευταία πολλοί μού λένε να κάνω ψυχοθεραπεία, αλλά σκέφτομαι «αφού δεν ξέρω τι πρόβλημα έχω, τι να πάω να πω;», τόνισε η Μαργαρίτα.

Το επόμενο επαγγελματικό βήμα της Μαργαρίτας

Κι ενώ αυτό το διάστημα βρίσκουμε τη Μαργαρίτα στην Αθήνα, την είδαμε να περνάει και από τη Μύκονο, να μαγειρεύει και στη Λέσβο ενώ πρόσφατα βρέθηκε και με τον έτερο MasterChef, Σταύρο Βαρθαλίτη, από την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν του MasterChef.


https://www.instagram.com/p/CRGjpFAMWnB

Κι αν υπάρχει κάτι που απασχολεί την πρώτη Ελληνίδα MasterChef, είναι αυτό το επόμενο επαγγελματικό βήμα και το δίλημμα που έχει. Τι εννοούμε; Διάβασε την gallery