Καθρέφτη καθρεφτάκι μου, ποια είναι η πιο αντισυμβατική Χιονάτη που έγινε ποτέ;

Καθρέφτη καθρεφτάκι μου, ποια είναι η πιο αντισυμβατική Χιονάτη που έγινε ποτέ;

Η Kristen Stewart αφήνει τους βρικόλακες και φορά τη στολή μιας Χιονάτης πολύ διαφορετικής από ότι είχε στο μυαλό του ο Disney.

Όλοι μας μεγαλώσαμε με τη γνωστή Χιονάτη της λευκής επιδερμίδας, των μαύρων μαλλιών, των κατακόκκινων χειλιών, του παραμυθένιου μπλε-κίτρινου φορέματος και της παιδικής, αγνής αθωότητας. Και τώρα έρχεται η Kristen Stewart για να απομυθοποιήσει ότι ξέραμε μέχρι σήμερα –ή μάλλον να δώσει στον μύθο μια εντελώς διαφορετική εικόνα.

Στο φετινό Comic Con έκαναν την εμφάνισή τους οι πρώτες φωτογραφίες της ταινίας «Snow White», η οποία όμως λίγα κοινά στοιχεία θα έχει με το κλασικό παραμύθι του Disney. Για την ακρίβεια, μόνο τα ονόματα και τους βασικούς ρόλους.

Η Kristen Stewart πρωταγωνιστεί στον ομώνυμο ρόλο, η Charlize Theron ως Κακιά Βασίλισσα, ο Sam Claflin ως Πρίγκιπας και ο Chris Hemsworth ως ο Κυνηγός. Όλα καλά μέχρι εδώ. Εκεί που αρχίζει το πραγματικό ενδιαφέρον είναι στο τροποποιημένο σενάριο, που κάνει τη ταινία περισσότερο δράσης παρά παραμυθιού.

Η ιστορία θέλει την Χιονάτη να έχει δραπετεύσει από τα δεσμά της Κακιάς Βασίλισσας και να έχει χαθεί μέσα στο δάσος, κυνηγημένη από τον Κυνηγό, ο οποίος έχει διαταγή να γυρίσει πίσω με τη καρδιά της. Όταν όμως βλέπει πως δεν μπορεί να τη σκοτώσει, Κυνηγός και Χιονάτη συνεργάζονται για να καταστρέψουν τη Βασίλισσα.

Στις πρώτες φωτογραφίες της ταινίας που δημοσιεύθηκαν στο φετινό Comic Con, η Stewart παρουσιάζεται με στολή ιππότη, ξίφος και ασπίδα και η Theron ως ότι πιο σατανικό έχουμε δει σε βασίλισσα μέχρι τώρα.

Η ίδια η Stewart δήλωσε σε σχετική συνέντευξη «Αρχικά δεν είχα σκοπό να παίξω τη Χιονάτη, αλλά η συγκεκριμένη είναι ένας από τους πιο σοβαρούς και ειλικρινείς χαρακτήρες, που δεν αφήνουν τη καρδιά τους να θολώσει τη λογική τους. Επίσης θα έχω την ευκαιρία να πάρω σπαθί και όλα αυτά τα πράγματα».

Και αν το σενάριο δεν σας έχει κινήσει το ενδιαφέρον ακόμα, να σας πούμε πως στη ταινία εμφανίζονται αρχικά 8 νάνοι. Μέχρι που ο ένας πεθαίνει.