Eυτύχης Μπλέτσας: Η φωτογραφία της γυναίκας του τη στιγμή που θηλάζει τη νεογέννητη κόρη τους

Τσακιρίδου Χριστίνα
Eυτύχης Μπλέτσας: Η φωτογραφία της γυναίκας του τη στιγμή που θηλάζει τη νεογέννητη κόρη τους

Το ζεύγος πλέει σε πελάγη ευτυχίας με τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους.

Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ είναι ο παρουσιαστής Ευτύχης Μπλέτσας και η σύζυγός του, Ηλέκτρα Αστέρη αφού κρατούν στην αγκαλιά τους το νεογέννητο μωρό τους. Η Ηλέκτρα γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι και όπως είναι λογικό το ζεύγος ζει τρυφερές στιγμές με την δεύτερη κορούλα τους. Οι Happy Travellers έχουν ήδη ένα κοριτσάκι δύο ετών, το οποίο ακολουθεί τους διάσημους γονείς στα επαγγελματικά ταξίδια τους.

https://www.instagram.com/p/CNzrg_VlX-D/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το τρυφερό post με το μωρό

https://www.instagram.com/p/CROmq09res9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το πρώτο της post μετά την γέννα έκανε η σύζυγος του Ευτύχη Μπλέτσα με μία γλυκιά φωτογραφία όπου θηλάζει το νεογέννητο μωράκι της.

«Το δεύτερο θαύμα της ζωής μου. Ήρθες και μας έφερες δύναμη, φως και ευτυχία. Μωρό μου καλωσόρισες. Δεν έχω λόγια να εκφράσω την ευγνωμοσύνη που νιώθω για τον ερχομό σου. Δεν μπορώ να περιγράψω την εμπειρία τοκετού που είχα σήμερα. Ευχαριστώ τον εκπληκτικό γιατρό μου Νίκο Παπανικολάου που έκανε τη γέννα μου έτσι ακριβώς όπως την είχα φανταστεί. Ευχαριστώ την υπέροχη μαία μου Λίλιαν για την στοργή και την φροντίδα της. Ευχαριστώ τον Άγιο Λουκά και το προσωπικό του για την ευγενική συμπεριφορά. Αγάπη μου, @ftbletsas τώρα αρχίζουν τα ωραια. Γίναμε 3 και θα σε τρελάνουμε. Πάμε για ταντεμ τώρα», έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από την φωτογραφία η Ηλέκτρα Αστέρη.

Το post του παρουσιαστή

https://www.instagram.com/p/CROqLutL9pr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Ήρθε και η δεύτερη! Γίναμε 4!!! Αγαπη μου @electra_asteri είσαι η ηρωίδα μου. Ευχαριστώ για όλα» έγραψε ο διάσημος παρουσιαστής στο Instagram δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με την σύζυγό του και το μωρό τους.



Πηγή κεντρικής: @electra_asteri

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες του αγαπημένου ζεύγους.