Η Jlo έκανε like σε αυτή τη φωτό του Affleck στο Instagram: Όλες οι λεπτομέρεις για τη συγκατοίκηση

Sabine Camhi
Η Jlo έκανε like σε αυτή τη φωτό του Affleck στο Instagram: Όλες οι λεπτομέρεις για τη συγκατοίκηση

JLo- Affleck: Ο φακός δεν χορταίνει να τους απαθανατίζει!

H Jennifer Lopez έκανε «like» σε μια φωτογραφία του Ben Affleck, την οποία κοινοποίησε ένα fan account των Bennifer. Στην φωτογραφία αυτή ο Ben Affleck βρίσκεται στο set της ταινίας που σκηνοθέτησε και πρωταγωνίστησε, με τίτλο «The Town», η οποία κυκλοφόρησε το 2010.

Παρόλο που η Lopez δεν άφησε κάποιο σχόλιο κάτω από την ανάρτηση, το «like» της σίγουρα δεν έμεινε απαρατήρητο από τους ακόλουθους αυτού του λογαριασμού.

«Η Jenn πάτησε «like» σε αυτήν την φωτογραφία, omg omg omg» έγραψε μια θαυμάστρια στα σχόλια της φωτογραφίας.

Επιτέλους! Η Jennifer Lopez μίλησε ανοιχτά για την επανασύνδεση με τον Ben Affleck

Η 51χρονη τραγουδίστρια και ο 48χρονος ηθοποιός, επανασυνδέθηκαν νωρίτερα φέτος, μετά τον χωρισμό της Lopez από τον Alex Rodriguez. Όχι μόνο περνάνε πολύ χρόνο μαζί ως ζευγάρι, με ρομαντικές αποδράσεις στη Μοντάνα, στο Μαϊάμι και τα Χάμπτονς, αλλά και ως οικογένεια, αφού εντοπίστηκαν με τα παιδιά τους σε θεματικό πάρκο την Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021.



Μάλιστα, το ζευγάρι φαίνεται να θέλει να πάει η σχέση τους ένα βήμα παραπέρα, καθώς έχουν ζητήσει από έναν μεσίτη να αρχίσει να τους δείχνει σπίτια προς πώληση στο Μπέβερλι Χιλς και στο Μπέλ Αϊρ, σύμφωνα με μια πηγή.

«Ο Ben και η Jenn περνούν σχεδόν κάθε βράδυ μαζί όταν δεν δουλεύουν», εξήγησε η πηγή. «Σκοπεύουν να μετακομίσουν μαζί πολύ σύντομα».