Έγκυος στο 2ο παιδί της η Ashley Graham: Η συγκινητική ανάρτηση στο Instagram

Έγκυος στο 2ο παιδί της η Ashley Graham: Η συγκινητική ανάρτηση στο Instagram

Το μοντέλο θα γίνει για δεύτερη φορά μανούλα!

Η Ashley Graham παντρεύτηκε τον Justin Ervin και από τις αναρτήσεις τους στα social media δείχνουν πως ο γάμος τους διανύει πολύ ευτυχισμένες στιγμές. Το 2020, μάλιστα, υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί, τον γιο τους Isaac που τώρα είναι 17 μηνών.

Το μοντέλο που λατρεύει το να είναι έγκυος και, όπως έχει δηλώσει στο WSJ Magazine τον περασμένο Φεβρουάριο θα «μπορούσε να μείνει έγκυος χτες», έκανε μία ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, με την οποία αποκάλυψε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της.

Η Ashley Graham ποζάρει γυμνή και αποτελεί έμπνευση για κάθε γυναίκα

Η ανάρτηση για τη 2η εγκυμοσύνη

https://www.instagram.com/p/CRRTiLertyK

Η Graham φορώντας ένα ανοιχτό πουκάμισο και κρατώντας τη φουσκωμένη της κοιλίτσα αποκάλυψε τα ευχάριστα και συνόδευσε τη φωτογραφία με το εξής κείμενο:

«Ο περασμένος χρόνος ήταν γεμάτος εκπλήξεις, μεγάλες ανακουφίσεις, γνώριμα ξεκινήματα και νέες ιστορίες. Τώρα αρχίζω να επεξεργάζομαι και να γιορτάζω τι σημαίνει αυτό το νέο κεφάλαιο για εμάς»



Η Ashley Graham και η μητρότητα

Το μοντέλο, από τότε που έγινε μαμά, φροντίζει να ενημερώνει τακτικά τους followers της για οτιδήποτε σχετικό με το θέμα. Το 2010, είχε μοιραστεί τον θηλασμό του πρώτου της παιδιού, καθώς επίσης είχε σχολιάσει και mommy-shaming σχόλια στα social media.

«Κανένας δεν λέει την αλήθεια για την περίοδο της λοχείας»: Η star στο πιο... άβολο post

Για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της δεν αναμένεται κάτι διαφορετικό, αλλά θα μάθουμε πολύ σύντομα.

Θυμήσου φωτογραφίες από την πρώτη της εγκυμοσύνη στην παρακάτω gallery.

Photo credits: @ashleygraham