Χριστίνα Μπόμπα: Η απάντηση σε όσους την κατηγορούν ότι είπε ψέματα για το εμβόλιο

Πατούλια Κατερίνα
Χριστίνα Μπόμπα: Η απάντηση σε όσους την κατηγορούν ότι είπε ψέματα για το εμβόλιο

Τι ακριβώς συνέβη με τη Χριστίνα Μπόμπα.

Στις 23 Ιουνίου του 2021 η Χριστίνα Μπόμπα έγινε μαμά για πρώτη φορά. Και μπορεί ούσα εγκυμονούσα να μην έκανε το εμβόλιο κατά του covid19, όμως πριν από μερικές ώρες η νέα μανούλα άφησε σπίτι τα δίδυμα κοριτσάκια της και εμβολιάστηκε.

«Σήμερα έκανα κι εγώ την πρώτη δόση του εμβολίου.
Νιώθω χαρούμενη και πιο ασφαλής!


https://www.instagram.com/p/CRRo_5CLm5-

Για όλους όσοι με ρωτάτε σε σχέση με το θηλασμό και το εμβόλιο, εννοείται πως δεν αποφάσισα να το κάνω από μόνη μου, αλλά μετά από σύσταση τόσο του γυναικολόγου μου @ptanimanidis όσο και του παιδιάτρου μας.

Ελπίζω όλοι μας να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να ξεπεράσουμε επιτέλους αυτήν την κατάσταση και να ζήσουμε ξανά ελεύθεροι», έγραψε χαρακτηριστικά η Μπόμπα, δημοσιεύοντας φωτογραφία τη στιγμή που η νοσηλεύτρια ετοιμαζόταν να τρυπήσει το χέρι της.

Έλα όμως που τα μετέπειτα stories της Μπόμπα και η παρεξήγηση με το πού εμφανίζεται το τσιρότο από το εμβόλιο, να αναγκάζουν τη Χριστίνα να δώσει διευκρινήσεις.

Τι συνέβη:

Στην selfie της Μπόμπα, το εμβόλιο φαίνεται να γίνεται στο δεξί χέρι ενώ στα μετέπειτα stories το τσιρότο μετά το εμβόλιο εμφανίζεται στο άλλο χέρι της Μπόμπα.

Η Χριστίνα στα stories της αναγκάστηκε να διευκρινίσει πως η αναστροφή γίνεται εξαιτίας της κάμερας του τηλεφώνου της και πως στη μια φωτογραφία βλέπουμε μια σέλφι και στην έτερη την κάμερα αναστραμμένη.

Η Μπόμπα ζήτησε ταυτόχρονα από εκείνους που έχουν αντίθετη γνώμη για το ζήτημα του εμβολίου, να σταματήσουν να την βρίζουν και να σεβαστούν τη γνώμη της και ξεκαθάρισε πως δεν έχει πληρωθεί για να κάνει κάποιο ποστ υπέρ του εμβολίου.



H Χριστίνα και ο Σάκης, ήταν άλλωστε από τους πρώτους στην Ελλάδα που πέρασαν τον κορονοϊό με ήπια συμπτώματα και πήραν μέρος και στις πρώτες έρευνες που είχαν γίνει για τη δημιουργία εμβολίου κατά της πανδημίας.

Και τότε το ζευγάρι είχε δεχτεί κριτική με κάποιους να τους κατηγορούν πως δεν νόσησαν ποτέ στην πραγματικότητα.

Δες και τις φωτογραφίες που πόσταρε η Χριστίνα για το μπέρδεμα που έγινε παρακάτω.