Πέρασαν 8 χρόνια από τον θάνατο του Cory Monteith αλλά η Lea Michele δεν τον ξέχασε

Πατούλια Κατερίνα
Πέρασαν 8 χρόνια από τον θάνατο του Cory Monteith αλλά η Lea Michele δεν τον ξέχασε

Οκτώ χρόνια συμπληρώθηκαν από τον θάνατο του νεαρού ηθοποιού.

Σοκ στο Hollywood είχε προκαλέσει πριν οκτώ χρόνια ο θάνατος του ηθοποιού του Glee, Cory Monteith ο οποίος ενσάρκωνε τον ρόλο του Φιν Χάντσον (Finn Hudson).

Το Glee ήταν το διάστημα εκείνο η top τηλεοπτική νεανική σειρά και ο Cory ήταν εξαιρετικά αγαπητός σε όλους.
Ο ηθοποιός που είχε παραδεχτεί στο παρελθόν τον εθισμό του στα ναρκωτικά είχε βρεθεί νεκρός από το προσωπικό του ξενοδοχείου Fairmont Pacific Rim

Ύστερα από αυτοψία και τοξικολογική έρευνα που έγινε το μακρινό 2013, ο θάνατος του άτυχου νέου ήταν τελικά παρενέργεια του τοξικού κοκτέιλ ηρωίνης και αλκοόλ που βρέθηκαν σε μεγάλες ποσότητες στον οργανισμό του.



Το διάστημα εκείνο ο Cory ήταν on και off ζευγάρι με τη συμπρωταγωνίστρια του Lea Michele η οποία ήταν σοκαρισμένη από τον θάνατο του αγαπημένου της και είχε ζητήσει από τα μίντια να σεβαστούν τον πόνο της.

Και μπορεί να έχουν περάσει οκτώ χρόνια και η Lea να έχει παντρευτεί από το 2019 τον Zandy Reich με τον οποίο απέκτησαν τον Αύγουστο του 2020 τον γιο τους Ever, όμως η ηθοποιός δεν ξεχνάει τον πρώην της.

Η Lea μοιράστηκε μια ασπρόμαυρη εικόνα του Cory και πρόσθεσε μια κόκκινη καρδιά.

Η τελευταία φορά που η Lea είχε τιμήσει δημόσια τον πρώην της ήταν το 2016 οπότε είχε κάνει ένα τατουάζ με τον αριθμό 5,τον αριθμό που είχε η φανέλα του 31χρονου στο Glee.