Η Demi Moore ποζάρει με μαύρο μαγιό και κερδίζει πάνω από 200.000 likes σε 5 ώρες

Η Demi Moore ποζάρει με μαύρο μαγιό και κερδίζει πάνω από 200.000 likes σε 5 ώρες

Η ηθοποιός απολαμβάνει τις διακοπές της και μοιράζεται με το κοινό της τις πιο λαμπερές φωτογραφίες.

Την έχεις απολαύσει σε μερικές από τις πιο γνωστές ταινίες του κινηματογράφου. Έγινε γνωστή τη δεκαετία του 1980, όταν πρωταγωνίστησε σε ταινίες, όπως «Ένα Τρελό, Τρελό Καλοκαίρι» (1986), «Το Έβδομο Σημάδι» (1988) και «Δεν είμαστε Άγγελοι» (1989). Μέσα από τέτοιες παραγωγές ήταν που έγινε γνωστή και κατάφερε μέσα στη δεκαετία του 1990 να συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο διάσημες ηθοποιούς του Hollywood.

Η Demi Moore είναι μία Αμερικανίδα ηθοποιός και παραγωγός ταινιών που έχει καταξιωθεί εδώ και χρόνια στον κινηματογράφο και πλέον γίνεται το Νο1 θέμα συζήτησης εντός και εκτός της δουλειάς της.



Η Demi Moore στην Ελλάδα

Πρόσφατα, η Moore ήρθε στην Ελλάδα για να γίνει νονά του παιδιού του Αντρέα και της Αθανασίας Στέγκου στην Κρήτη. Λίγο πριν, είχε επισκεφτεί και το κατάστημα διάσημων σχεδιαστών.

Η Demi Moore βρίσκεται στην Ελλάδα! Η επίσκεψη στην μπουτίκ των MI-RŌ

Η Demi Moore, ωστόσο, είναι και μία γυναίκα που προσέχει πολύ το σώμα της. Φροντίζει να γυμνάζεται και να τρέφεται σωστά και το αποτέλεσμα είναι πολύ fit. Αυτό είναι κάτι που φαίνεται σε κάθε της ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram.



Η ανάρτηση της σταρ με μαγιό

Πρόσφατα, όμως, η σταρ έκανε μία ανάρτηση από τις διακοπές της στην Κρήτη φορώντας ένα μαύρο μαγιό που φαίνεται να ενθουσίασε το κοινό. Μέσα σε μόλις 5 ώρες, η ανάρτηση ξεπέρασε τα 200.000 likes και τα σχόλια επαίνεσαν την 58χρονη ηθοποιό.

Δες την ανάρτησή της στην παρακάτω gallery.