Κατερίνα Στικούδη: Έκανε live, φάνηκε η φουσκωμένη κοιλίτσα και της εύχονταν με το καλό!

Πατούλια Κατερίνα
Κατερίνα Στικούδη: Έκανε live, φάνηκε η φουσκωμένη κοιλίτσα και της εύχονταν με το καλό!

Η Κατερίνα Στικούδη δεν έχει παραδεχτεί την εγκυμοσύνη αλλά η κοιλίτσα μιλάει!

Λίγο πριν το τέλος του φετινού All Star Your Face Sounds Familiar, η Κατερίνα Στικούδη είχε βρεθεί στο επίκεντρο του σόου μεταμφιέσεων εξαιτίας της πιο πρησμένης σε σχέση με συνήθως κοιλίτσας της.

Η παρουσιάστρια, μοντέλο και τραγουδίστρια, είχε χορέψει και τραγουδήσει το τραγούδι της Τουρκάλας Hadise από τη Eurovision αλλά ενώ όλοι περίμεναν να δουν το χορευτικό τσιφτετέλι, η Κατερίνα χόρεψε μεν αλλά με λιγότερα κουνήματα σε σχέση με το παρελθόν.



Η εγκυμοσύνη που δεν επιβεβαιώνεται:

Στους μήνες που ακολούθησαν, η Στικούδη τηρεί σιγή ιχθύος, παρότι και στο παρελθόν είχε εξομολογηθεί πως η απόκτηση ενός παιδιού με τον αγαπημένο της Βαγγέλη Σερίφη είναι μέσα στα μελλοντικά σχέδιά της.

Πάντως, την ίδια στάση είχε κρατήσει η Στικούδη και στον γάμο της, που έλαβε χώρα το 2018, στο χωριό του γαμπρού και την είδηση για το μυστήριο έκανε η ίδια η Στικούδη μετά τον γάμο με ένα απίθανο βίντεο που χόρευε δίπλα στο αυτοκίνητο με το νυφικό!

Κατερίνα Στικούδη: Μας έδειξε πώς είναι το σώμα της μετά τα δέκα κιλά που πήρε

Το εν λόγω post από την 25η Αυγούστου 2018 κοντεύει το ένα εκατομμύριο likes!


https://www.instagram.com/p/Bm6JMbBlCh9

Το Live που πρόδωσε την κοιλίτσα

Μπορεί οι φωτογραφίες της Στικούδη στο προφίλ της στο Instagram να είναι τέτοιες που η φουσκωμένη πια κοιλίτσα να καμουφλάρεται, όμως στο live που έκανε μόλις χθες για τα γυρίσματα του νέου της βίντεοκλιπ και η κοιλίτσα φάνηκε και οι fans της της ευχήθηκαν με το καλό το νέο τραγούδι και το μωρό!


https://www.instagram.com/p/CRUYLpugENE

Δες τι εννοούμε στην παρακάτω gallery.