Το απροκάλυπτο φλερτ της Drew Barrymore στον Leonardo DiCaprio θα σε ξαφνιάσει

Το απροκάλυπτο φλερτ της Drew Barrymore στον Leonardo DiCaprio θα σε ξαφνιάσει

Η 46χρονη ηθοποιός δεν νοιάζεται καν για το γεγονός ότι ο DiCaprio είναι σε σχέση αυτήν την περίοδο.

Άλλη δουλειά δεν κάνουν τον τελευταίο καιρό οι stars του Hollywood από το να φλερτάρουν, να βγαίνουν ραντεβού και να συνάπτουν σχέσεις. Το dating στην άλλη άκρη του Ατλαντικού δεν έχει σταματημό και σου το λέμε με αποδείξεις.

Από τη μία η Jennifer Lopez με τον Ben Affleck επανασυνδέθηκαν, μετά μάθαμε για το σύντομο ειδύλλιο της Irina Shayk με τον Kanye West, που έληξε άδοξα, και τώρα… ένα νέο φλερτ αποκαλύφθηκε μέσω Instagram. Ναι! Η Drew Barrymore φλέρταρε απροκάλυπτα τον Leonardo DiCaprio.

Ο Leonardo Di Caprio δεν χώρισε και αυτή είναι η απόδειξη (photo)

Το φλερτ της Drew Barrymore στον Leonardo DiCaprio

Ένα Instagram post του Leonardo DiCaprio ήταν αρκετό για να κάνει την Drew Barrymore να τον φλερτάρει. Ειδικότερα, ο ηθοποιός δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες δείχνοντας πώς επηρεάζει τον πλανήτη η παγκόσμια υπερθέρμανση και κατά πόσο θα αυξάνεται η θερμοκρασία με το πέρασμα των ετών.

Σε αυτήν τη δημοσίευση, λοιπόν, έσπευσε να σχολιάσει η Drew Barrymore με τα πιο… κολακευτικά λόγια για τον Leonardo DiCaprio. «Εσύ πρέπει να είσαι ο πιο καυτός εδώ πέρα και όχι ο πλανήτης μας», έγραψε η ηθοποιός.

drew barrymore

Πάντως, οι fans έσπευσαν να σχολιάσουν το σχόλιο της Drew Barrymore με την πλειοψηφία να συμφωνεί με τα λεγόμενά της και να παραδέχεται ότι ο DiCaprio είναι… so hot!

https://www.instagram.com/p/CNdgugVDeD1

Οι ηλικιακές προτιμήσεις του DiCaprio

Η Drew Barrymore και ο Leonardo DiCaprio έχουν σχεδόν την ίδια ηλικία. Η μεν πρώτη είναι 46 ετών και ο δεύτερος είναι 47 ετών. Ωστόσο, η πορεία και οι επιλογές του DiCaprio έχουν δείξει ότι… προτιμά γυναίκες πολύ μικρότερές του.

Ποιος θα ξεχάσει, άλλωστε, το ειδύλλιό του με το 27χρονο μοντέλο, Lorena Rae, αλλά και την τωρινή του σχέση με την 24χρονη, Camila Morrone;! Ναι! Ο Leonardo DiCaprio έχει 23 ολόκληρα χρόνια διαφορά με την αγαπημένη του και αυτό δεν τον πτοεί καθόλου. Ούτε κι εκείνη, βέβαια!



«Υπάρχουν τόσες πολλές σχέσεις στο Hollywood- και στην ιστορία του κόσμου- στις οποίες υπάρχει μεγάλη διαφορά ηλικίας», είχε πει η Morrone σε συνέντευξή της στην Times του Los Angeles. «Απλά πιστεύω ότι ο καθένας μπορεί να κάνει σχέση με όποιον θέλει».