Γιάννης Πλούταρχος: Ο θαυμασμός της συζύγου του στον ίδιο και στα παιδιά τους (photos)

Γιάννης Πλούταρχος: Ο θαυμασμός της συζύγου του στον ίδιο και στα παιδιά τους (photos)

Η Μαρία Παπαδοπούλου βρέθηκε στη συναυλία του συζύγου της, Γιάννη Πλούταρχου, και δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια της από τη σκηνή.

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τη σύζυγό του, Μαρία Παπαδοπούλου, με την οποία έχει αποκτήσει πέντε παιδιά, τρία κορίτσια και δύο αγόρια. Το ζευγάρι μετρά πολλά χρόνια κοινής πορείας με τη Μαρία να βρίσκεται πάντα διακριτικά στο πλευρό του συζύγου και των παιδιών της και να τους στηρίζει με όλη της τη δύναμη.

Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα και από την πρόσφατη συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου στο Κατράκειο Θέατρο, όπου και βρέθηκε η σύζυγός του, Μαρία.

Οι δύο κόρες του Γιάννη Πλούταρχου είναι κούκλες και έχουν κληρονομήσει το χάρισμα του στο τραγούδι

Ο θαυμασμός στον σύζυγο, τον γιο και την κόρη

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες της gallery, η Μαρία Παπαδοπούλου βρέθηκε ανάμεσα στο κοινό και διασκέδασε με τα τραγούδια του συζύγου της, Γιάννη Πλούταρχου, του γιου τους, Γιώργου, αλλά και της κόρης τους, Κατερίνας.

Η Μαρία δεν πήρε λεπτό τα μάτια της από τη σκηνή του υπαίθριου θεάτρου, ενώ διαρκώς χειροκροτούσε τα αγαπημένα της παιδιά και τον άντρα της δείχνοντας πόσο πολύ τους στηρίζει, αλλά και τους θαυμάζει.



«Η Μαρία είναι ηρωίδα στα μάτια μου. Είναι τρομερά δύσκολο αυτό που κάνει. Οι σχέσεις περνάνε δια πυρός και σιδήρου, χτίζονται πολύ δύσκολα. Περάσαμε και τα κάτω μας, περάσαμε και τις ανασφάλειές μας, περάσαμε πολλά. Αλλά ήμασταν εκεί. Φροντίζαμε να ποτίζουμε το δέντρο και οι δύο, για να μπορέσει να ανθίσει και να βγάλει καρπούς!», έχει δηλώσει σε συνέντευξή του ο Γιάννης Πλούταρχος δείχνοντας πόσο δεμένος είναι με τη σύζυγό του.

Στα χνάρια του ο γιος του, Γιώργος

Ο Γιώργος Κακοσαίος είναι ο μεγαλύτερος γιος και το δεύτερο παιδί του Γιάννη Πλούταρχου, που από όσο έχουμε καταλάβει ως τώρα, έχει πάρει για τα καλά τα… γονίδια του μπαμπά του.

https://www.instagram.com/p/CREPctvlGkt

Ο 21χρονος Γιώργος έχει αρχίσει να κάνει τα πρώτα του βήματα στον χώρο του τραγουδιού και, μάλιστα, με μεγάλη επιτυχία. Ο Γιώργος Κακοσαίος έχει μια υπέροχη φωνή, που μοιάζει απίστευτα στον μπαμπά του, ενώ ήδη έχει δοκιμάσει τις δυνάμεις του στη σύνθεση δίνοντας τραγούδια σε καλλιτέχνες, όπως η Έλλη Κοκκίνου.