Σίσσυ Χρηστίδου: Η μητέρα της πάσχει από λευχαιμία - Οι δύσκολες στιγμές του τελευταίου χρόνου

Πατούλια Κατερίνα
Σίσσυ Χρηστίδου: Η μητέρα της πάσχει από λευχαιμία - Οι δύσκολες στιγμές του τελευταίου χρόνου

Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε για τον πιο δύσκολο χειμώνα της ζωής της. 

Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε για τον πιο δύσκολο χειμώνα της ζωής της. Η παρουσιάστρια μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της μητέρας της.

Όπως εξήγησε η Σίσσυ, η μητέρα της πάσχει από χρονια μυελοδυσπλαστική λευχαιμία κάτι που έμαθαν την 1η Νοεμβρίου 2020 ανήμερα στα γενέθλια του αδερφού της.

«Να προσέχετε τους εαυτούς σας και αυτούς που αγαπάτε.. είναι απρόβλεπτη η ζωή..
Ο χειμώνας που πέρασε ήταν ο πιο δύσκολος της ζωής μου.. και το καλοκαίρι προβλέπεται ακόμα πιο δύσκολο..

Σήμερα αποφάσισα να σας μιλήσω για όλο αυτό στο κανάλι μου..
Γιατί δεν είμαι μόνη, γιατί δεν είστε μόνοι, για τα «ευχαριστώ» που οφείλω και για τις προσευχές που ελπίζω..», έγραψε η Σίσσυ στο Instagram.

Το πρόβλημα υγείας της μαμάς της Σίσσυς, είναι ένας καρκίνος του αίματος και του μυελού των οστών. Στο ίδιο βίντεο η Χρηστίδου μίλησε παράλληλα και για την μάχη του πατέρα της με τον κορονοϊό.



Η Σίσσυ Χρηστίδου εξήγησε με λεπτομέρειες το μπαράζ προβλημάτων που αντιμετώπισαν οι γονείς της, μιας και η μητέρα της έπρεπε να αντιμετωπίσει και ένα αιμάτωμα στον εγκέφαλο, μιας και έπεσε και χτύπησε το κεφάλι της. Η μητέρα της παρουσιάστριας νοσηλεύτηκε στην νευρολογική κλινική του Παπανικολάου.

H παρουσιάστρια εξήγησε πως στη φάση αυτή, η μαμά της, κυρία Μίνα, μετά από τρεις κύκλους χημειοθεραπείας, ετοιμάζεται για έναν πολύ δύσκολο και δυνατό κύκλο ενώ μένει η μεταμόσχευση μυελού η οποία είναι και ο μοναδικός τρόπος αντιμετώπισης του τόσο δύσκολου αυτού προβλήματος. Η κυρία Μίνα έχει χάσει πολλά κιλά όπως αποκάλυψε η Σίσσυ αλλά παραμένει δυνατή ενώ η οικογένειά της ενωμένη έχει αποφασίσει να παλέψει το πρόβλημα αυτό.

Η Χρηστίδου εξήγησε με λεπτομέρειες πώς ακριβώς μοίρασε τη ζωή της ανάμεσα στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη και για το πώς οι συνεργάτες της και ένας ευρύς κύκλος ανθρώπων, γνώριζαν το πρόβλημα αλλά ποτέ δεν το δημοσιοποίησαν αλλά αντίθετα τη στήριξαν όσο περισσότερο μπορούσαν.

Η Σίσσυ και το post για την κυρία Μίνα στη Γιορτή της Μητέρας:

«Μανούλα
Ο πιο ιερός των ρόλων όλων.
Οι μάνες που έγιναν, οι μάνες που ήθελαν, οι μάνες που ελπίζουν. Μάνες που γέννησαν, μάνες που «γεννήθηκαν», μάνες που δεν πρόλαβαν. Μάνες που άντεξαν και που λύγισαν, μάνες που έπεσαν και σηκώθηκαν ξανά. Για τις μάνες μας, που μας έδωσαν πολύ περισσότερα από όσα κατάλαβαν, πιο πολλά από όσα ποτέ θα μάθουν.
Σας ευχαριστούμε.
Σευχαριστώ μαμά. Για όλα τα παραπάνω και για όσα δεν χωράνε σε δυο γραμμές.
Για όλες τις φορές που είπες «Αχ παιδί μου... Να μπορούσα τον πόνο να σου πάρω».
Να ξέρεις.. τον πήρες. Με όλα όσα έδωσες..
Σαγαπώ. Άπειρα και για πάντα...», είχε γράψει χαρακτηριστικά η Σίσσυ ποζάροντας δίπλα στη μαμά της.

Το σημείο στο οποίο η Σίσσυ λύγισε, ήταν τη στιγμή που περιέγραφε πώς έβλεπε τους δύο γονείς της έξω από το δωμάτιο του νοσοκομείο τα Χριστούγεννα.