Χρηστίδου: Το «ευχαριστώ», η διευκρίνιση για τη βέρα και η φωτογραφία από τη χημειοθεραπεία

620 SHARES

Η Σίσσυ απάντησε στο κύμα αγάπης που δέχτηκε στην περιπέτεια της υγείας της μαμάς της.

Μόλις χτες, σε ένα συγκινητικό βίντεο, η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε για τη μάχη της μητέρας της Μίνας με τη λευχαιμία. Μετά από το κύμα αγάπης στα social media, η Σίσσυ επανήλθε στο Instagram με ένα post και διευκρινιστικά stories ευχαριστιών. 

«Η μαμά μου πάλευε τα τέρατα που φοβόμουν μικρή και τα νικούσε όλα..
Η μαμά μου παλεύει σήμερα με το δικό της τέρας. Μου ρίχνει κλεφτά βλέμματα πάνω από τον ώμο όσο στέκομαι πίσω της και πάλι μου ψιθυρίζει να μην φοβάμαι…
Η μαμά μου είναι θηρίο.
Πιο θηρίο απο το θηρίο..
Όπως όλες οι μαμάδες άλλωστε…


Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις προσευχές, τα λόγια, τα χιλιάδες μηνύματα, την αγκαλιά.. Σας ευχαριστούμε πολύ για όλη αυτή την αγάπη…
*οι μονόκεροι της ανιψιάς μου.. μας τους έστειλε και τους έριξε στην μάχη..», έγραψε η παρουσιάστρια.

Μόλις χτες, η Χρηστίδου είχε εξηγήσει πως η μητέρα της, εδώ και έναν χρόνο πήρε μια δύσκολη διάγνωση και βρίσκεται ήδη στον τρίτο κύκλο χημειοθεραπείας. 

«Η είδηση σε σοκάρει, δεν μπορείς να την διαχειριστείς εύκολα, είναι ανάμειχτα τα συναισθήματα, περίεργα. Τα βάλαμε κάτω και είπαμε πάμε να παλέψουμε με το τέρας. Πρόκειται για έναν καρκίνο στο αίμα και στο μυελό. Η θεραπεία που υπάρχει για αυτή την ασθένεια είναι η μεταμόσχευση μυελού των οστών», είπε η Σίσσυ. 

Όσο για τη βέρα στο δάχτυλο της Χρηστίδου, η ίδια ξεκαθάρισε τι συμβαίνει με ένα story.

Δες τι είπε παρακάτω.

 

 

620 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ