Η Μαρία Σολωμού ποζάρει με μικροσκοπικό μαγιό μέσα στο δάσος (photo)

Η Μαρία Σολωμού ποζάρει με μικροσκοπικό μαγιό μέσα στο δάσος (photo)

Η ηθοποιός απολαμβάνει τις διακοπές της με την Ντορέττα Παπαδημητρίου και την Κατερίνα Ζαρίφη.

Τις διακοπές της απολαμβάνει αυτήν την περίοδο η Μαρία Σολωμού. Η αγαπημένη ηθοποιός που από την προηγούμενη εβδομάδα περνάει ξέγνοιαστες και χαλαρωτικές στιγμές με τις φίλες της, συνεχίζει το vacation mode της, αυτήν τη φορά στα Κύθηρα.

Τα Κύθηρα, που φημίζονται για τα γαλαζοπράσινα νερά και τα μαγευτικά τους τοπία, φιλοξενούν, ανάμεσα σε άλλους, τη Σολωμού μαζί με την καλή της φίλη, Ντορέττα Παπαδημητρίου, αλλά και την Κατερίνα Ζαρίφη.



Οι διακοπές των κοριτσιών

Τα κορίτσια ανεβάζουν πλούσιο υλικό από την καθημερινότητά τους εκεί και, ειδικά η Σολωμού, ξεναγεί βήμα-βήμα τους followers της στις καλοκαιρινές τους περιπέτειες.

Η Μαρία Σολωμού στα Κουφονήσια με απίθανο λευκό μπικίνι και wet look (photos)

Στα βίντεο που μοιράστηκε στο Instagram της, είδες την προσπάθεια των κοριτσιών να φτάσουν στην παραλία, τις αναβάσεις από τα βράχια, το χιούμορ της Σολωμού, το φαγητό τους και ό,τι άλλο περιλάμβανε η μέρα τους.



Η φωτογραφία με μαγιό και τα σχόλια

Εκεί, λίγο πριν το σούρουπο, η ηθοποιός έκανε και ένα post στο οποίο πόζαρε με μικροσκοπικό μαγιό μέσα στο δάσος, στον καταρράκτη της Φόνισσας, και, αναμενόμενα, το κοινό της είχε πολλά να πει για να την εκθειάσει.

Δες μερικά από τα σχόλια που της έκαναν στην παρακάτω gallery.