Πόπη Τσαπανίδου: Το συγκινητικό μήνυμα για το εγγόνι της στη σκέψη του αποχωρισμού τους

Είναι μία ευτυχισμένη γιαγιά και το δείχνει με τις πιο αξιολάτρευτες αναρτήσεις.

Η Πόπη Τσαπανίδου απολαμβάνει τις πρώτες μέρες που έγινε γιαγιά, αφού η κόρη της, Μαρίνα, έφερε στον κόσμο τον γιο της.

Η 54χρονη παρουσιάστρια δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό της για το γεγονός και μοιράζεται φωτογραφίες από την παραμονή της στο Άμστερνταμ στο πλευρό της κόρης της.

Ανήμερα την ημέρα της γιορτής της Μαρίνας, η παρουσιάστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία με τις τρεις γενιές της οικογένειάς της και ευχήθηκε σε όλες τις Μαρίνες του κόσμου.


Το συγκινητικό μήνυμα στη σκέψη του αποχωρισμού 

Η επόμενη ανάρτηση αφορά σε ένα μεγάλο κείμενο που εκφράζει όλη την ευτυχία που νιώθει με την έλευση του εγγονού της, τη ζωή της μαζί του αλλά και τη στενοχώρια της στη σκέψη ότι θα αποχωριστούν με την επιστροφή της στην Ελλάδα.

«Ο μικρόκοσμός μου είναι γεμάτος ευτυχία, χαρά και γέλια.

Όλα είναι εύκολα, όμορφα και αγαπησιάρικα.

Ακόμα και ο ύπνος μου έγινε καλύτερος. Βαρύς, με πολύχρωμα όνειρα.

Και κάθε μέρα στο ξύπνημα, το όποιο άγχος για τη διαχείριση της ημέρας, είναι παρελθόν. Ξυπνάω χαρούμενη γιατί ξέρω ότι υπάρχει ο Ettore, θα τον δω, θα τον αγκαλιάσω και θα τον γαργαλήσω μέχρι να γελάσει να χαρώ και να μου ξαναπεί η μαμά του 'αντανακλαστικό είναι. Δεν γελάει ακόμα'

Και όταν επιστρέψω, ξέρω θα σπάσει η καρδιά μου που δεν θα μαι δίπλα του. Αλλά θα εξακολουθεί να ναι φωτεινή η ζωή μου, γιατί απλά υπάρχει αυτό το μωρό στην οικογένεια.

Και σας ευχαριστώ όλους μα όλους για την ζεστασιά των μηνυμάτων σας.

Εύχομαι στον καθένα σας ξεχωριστά, να ζήσετε κάποια στιγμή στο κοντινό ή μακρινό μέλλον, αυτή την ευτυχία

Σας αγαπώ όλους πολύ

(Είμαι σε φάση αγαπώ όλο τον κόσμο, μιλώ σε αγνώστους και ρωτώ όποιον τον κοιτάει 'μα δεν είναι το πιο όμορφο μωρό του κόσμου;' Και μαντέψτε ποια είναι η σωστή απαντηση)

#hazoyiayia»

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ