Πέθανε ο Τόλης Βοσκόπουλος: Η τελευταία φωτογραφία στο Instagram

Πέθανε ο Τόλης Βοσκόπουλος: Η τελευταία φωτογραφία στο Instagram

Ταξίδεψε για τη γειτονιά των Αγγέλων ο Τόλης Βοσκόπουλος.

Σε ηλικία 80 ετών και λίγο πριν κλείσει τα 81 του χρόνια, ο αγαπημένος τραγουδιστής Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή. Ο τραγουδιστής που και τον Μάΐο είχε μπει εσπευσμένα στο νοσοκομείο, έφυγε μετά από ανακοπή καρδιάς στο νοσοκομείο Αεροπορίας. Η τελευταία φορά που είχε νοσηλευτεί στο 251 Ναυτικό Νοσοκομείο ήταν τον περασμένο Μάιο, όταν και εισήχθη πάλι λόγω αναπνευστικών προβλημάτων.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν από τους σημαντικότερους τραγουδιστές στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού και της γενιάς του. Όταν πρωτοξεκίνησε στο τραγούδι λόγω του στυλ, του στησίματος του στο πάλκο, και του τρόπου ερμηνείας και ντυσίματος, οι φανατικοί θαυμαστές του τον αποκαλούσαν Πρίγκιπα.

«Ο Τόλης είναι γεννημένος θεατρίνος. Ανεβαίνει στην πίστα και την καταπίνει όλη. Γιατί η πίστα όταν ανεβαίνεις σου λέει: φάε με για θα σε φάω. Να ξηγιόμαστε. Μεγάλος εργάτης ο Βοσκόπουλος, ο μεγαλύτερος», είχε πει ο Γιώργος Ζαμπέτας.



Ο Βοσκόπουλος, αφήνει πίσω την Άντζελα Γκερέκου και την κόρη τους Μαρία Βοσκοπούλου. Η σύζυγος του τραγουδιστή είχε δημοσιεύσει μια τελευταία φωτογραφία της στο Instagram από τους Αρκούς στα Δωδεκάνησα πριν τρεις ημέρες.


https://www.instagram.com/p/CJOe8Lmlw6E/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Άντζελα Γκερέκου είχε κάνει την τελευταία δημοσίευση στο Instagram με τον τραγουδιστή, στις 20 Δεκεμβρίου του 2020 και ο Βοσκόπουλος είχε ποζάρει μαζί με την κόρη του και τη σύζυγό του.

Το Πάσχα του 2021, η Γκερέκου, είχε μοιραστεί ένα παλαιότερο εξώφυλλο περιοδικού αγκαλιά με τον αγαπημένο της Τόλη.


https://www.instagram.com/p/COVJP8nlVXX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν αγαπημένος των γυναικών και είχε κάνει τέσσερις γάμους. Παντρεύτηκε πρώτα τη Στέλλα Στρατηγού (1960 - 1965), ύστερα την Μαρινέλλα (1973 - 1981), μετά την Τζούλια Παπαδημητρίου,(1990 - 1996) και από το 1996 μέχρι σήμερα ήταν παντρεμένος με την Άντζελα Γκερέκου. Τόλης και Άντζελα παντρεύτηκαν στις 2 Αυγούστου 1996 στην Κέρκυρα με κουμπάρο τον δημοσιογράφο Τέρενς Κουίκ και απέκτησαν την κόρη τους Μαρία το 2001.

Η Χαρά, η κόρη της Τζούλιας Παπαδημητρίου που γεννήθηκε το 1986, το 2021 αναγνωρίστηκε επισήμως από το δικαστήριο ότι δεν είναι η κόρη του τραγουδιστή.