Angelina Jolie: Νέα στοιχεία εικάζουν πως ο γιός της υιοθετήθηκε παράνομα στην Καμπότζη

Sabine Camhi
Angelina Jolie: Νέα στοιχεία εικάζουν πως ο γιός της υιοθετήθηκε παράνομα στην Καμπότζη

Οι δυσκολίες φαίνεται να μην έχουν τέλος για την ηθοποιό!

Ένα επερχόμενο ντοκιμαντέρ της 21χρονης Elizabeth Jacobs που παρουσιάζει πιθανές ανήθικες πρακτικές που χρησιμοποιούνται στις υιοθεσίες παιδιών στην Καμπότζη, θα προαλέσει νέα έρευνα για το ενδεχόμενο ο μεγαλύτερος γιος της Angelina Jolie, ο Maddox, να «να είχε ίσως κλαπεί από την οικογένειά του».

Brangelina: Η κατάθεση του Maddox που «καίει» τον Brad Pitt (video + photos)

Η Jolie, 46 ετών, υιοθέτησε τον Maddox από την Καμπότζη το 2002 με τη βοήθεια του πράκτορα υιοθεσίας Lauryn Galindo, η οποία φυλακίστηκε το 2004 για «παραποίηση στοιχείων με σκοπό να βγάλουν αμερικανική βίζα σε ορφανά της Καμπότζης».



Το περιοδικό The Sun αποκάλυψε ότι η Jacobs, που είναι φοιτήτρια στο τμήμα κινηματογράφου και μάρκετινγκ στο Πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης, είναι αποφασισμένη να αποκαλύψει την αλήθεια για τις υιοθεσίες της Galindo.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το 1997 μέχρι το 2001 οι μισές από τις υιοθεσίες από την Καμπότζη στις ΗΠΑ - περίπου 800 από τις 1600 - πέρασαν από το Galindo. Η αδελφή της Galindo, η Lynn, έλαβε πρόστιμο 150.000 δολάρια, ενώ η Galindo φυλακίστηκε για 18 μήνες επειδή πλαστογράφησε ονόματα, ημερομηνίες γέννησης και τόπους γέννησης παιδιών από την Καμπότζη.

Η Jolie επέμεινε εκείνη την περίοδο πως δεν υπήρξε καμία παρανομία στην υπόθεση του Maddox και ότι «δεν θα έκλεβα ποτέ το παιδί μιας μητέρας. Μπορώ και μόνο να φανταστώ πόσο απαίσιο θα ήταν αυτό».