Η μικρή Sienna σαράντησε και δες πώς το ανακοίνωσε η Αθηνά Οικονομάκου (photo)

Η μικρή Sienna σαράντησε και δες πώς το ανακοίνωσε η Αθηνά Οικονομάκου (photo)

Η ηθοποιός ζει ευτυχισμένες στιγμές με την κόρη της εδώ και σαράντα ημέρες.

Η Αθηνά Οικονομάκου βιώνει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της μιας και πριν ενάμιση μήνα περίπου έγινε μαμά για δεύτερη φορά. Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, τη Sienna-Ηλέκτρα, και είναι πιο χαρούμενη από ποτέ.

Σχεδόν καθημερινά, η Αθηνά μοιράζεται με τους followers της στιγμές που περνά με τη νεογέννητη κορούλα της και αυτό έκανε σήμερα δείχνοντάς μας… μία ακόμα έξοδό τους.

Αθηνά Οικονομάκου: Δείχνει το σώμα της με μαγιό ενάμιση μήνα μετά τη δεύτερη γέννα

Η επίσκεψη στην εκκλησία

Η Sienna-Ηλέκτρα σήμερα συμπληρώνει σαράντα μέρες ζωής και η Αθηνά Οικονομάκου την πήγε στην εκκλησία για να πάρει ευχή από τον ιερέα, όπως συνηθίζεται.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια με ένα story στο Instagram, το οποίο έδειχνε τον εξωτερικό χώρο του Ιερού Ναού και έγραψε: «Την πήραμε και την ευχούλα μας #SiennaElectra».

sienna oikonomakou

Η αποκάλυψη του ονόματος της κόρης

Η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε πρόσφατα πως η κόρη της θα πάρει το όνομα Sienna με ένα post στο Instagram. Συγκεκριμένα, ανέβασε μία φωτογραφία με την ίδια να φορά ένα μενταγιόν με το όνομα Sienna και την κορούλα της να κρατά την αλυσίδα.

Όπως έχει πει η ηθοποιός, αυτό θα είναι το πρώτο όνομα της κόρης της. Το δεύτερο όνομα της μικρής θα είναι Ηλέκτρα, καθώς έτσι λέγεται η πεθερά της Αθηνάς Οικονομάκου.



Όσο για το Sienna; Ήταν ένα όνομα που η Αθηνά Οικονομάκου και ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος, είχαν σκεφτεί μόλις πληροφορήθηκαν την πρώτη εγκυμοσύνη της ηθοποιού και πριν μάθουν το φύλο του μωρού.

Το ζευγάρι είχε αποφασίσει πως αν είναι αγόρι θα πάρει το όνομα Μάξιμος, ενώ αν είναι κορίτσι θα πάρει το όνομα Sienna. Κι έτσι έγινε!