Μαρία Βοσκοπούλου: Οι συγκινητικές φωτογραφίες στην αγκαλιά του Τόλη Βοσκόπουλου

Μαρία Βοσκοπούλου: Οι συγκινητικές φωτογραφίες στην αγκαλιά του Τόλη Βοσκόπουλου

Σήμερα η κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου.

Σήμερα (21/7/2021) θα γίνει η κηδεία του μεγάλου Τόλη Βοσκόπουλου στο Α’ Νεκροταφείο, ενώ με απόφαση του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, θα πραγματοποιηθεί τιμής ένεκεν και με δημοτική δαπάνη.

Η έκκληση της Άντζελας Γκερέκου:

Μια έκκληση έκανε η σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου από τον λογαριασμό της στο Facebook για να τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας εν μέσω πανδημίας.

«Στις 15:00 το τελευταίο αντίο στον Τόλη μας ,στο πρώτο νεκροταφείο!!! Θέρμη παράκληση να τηρηθούν οι κανόνες δημόσιας υγείας για την προστασία όλων! Σας ευχαριστούμε θερμά για όλα!!» έγραψε χαρακτηριστικά η Άντζελα Γκερέκου.



Όλα τα βλέμματα στραμμένα στη Μαρία Βοσκοπούλου:

Η μοναχοκόρη του Τόλη Βοσκόπουλου θα συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα επάνω της, μιας και το όμορφο κορίτσι έτρεφε απίστευτη αδυναμία για τον μπαμπά της.

Η Μαρία έσπευσε από τις πρώτες ώρες της είδησης του θανάτου του αξέχαστου τραγουδιστή, λίγες ημέρες πριν τη συμπλήρωση 81 ετών ζωής, να δημοσιεύσει ένα τρυφερό ποστ με τον μπαμπά της στο Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά:


https://www.instagram.com/p/CRg4nZZrctH

«Σε αγαπώ πολύ».

Η 20χρονη κόρη του Τόλη και της Άντζελας, έφτασε σε μερικές ημέρες από τους 3000 followers, κοντά στις 9000 ακολούθους.

Η όμορφη Μαρία που κάνει και τα πρώτα της βήματα ως ηθοποιός στη σειρά «Τα Καλύτερά μας Χρόνια» είχε μια σχέσης αδυναμίας και τρυφερότητας με τον μπαμπά της, ο οποίος την στήριζε πάντα και σε όλα της τα βήματα. Δες τις συγκινητικές φωτογραφίες μπαμπάς και κόρης παρακάτω.