Monroe Cannon: Η 10χρονη κόρη της Mariah Carey έγινε μοντέλο (photos)

Sabine Camhi
Monroe Cannon: Η 10χρονη κόρη της Mariah Carey έγινε μοντέλο (photos)

Και υποδύεται την μητέρα της!

Σε ηλικία 10 ετών η κόρη της Mariah Carey και του Nick Cannon, η Monroe Cannon, πρωταγωνίστησε σε καμπάνια παιδικών ρούχων για το brand OshKosh B’Gosh, η οποία κυκλοφόρησε την Τρίτη (20 Ιουλίου).

Mariah Carrey: Ο πρώην σύζυγος της έκανε μία δήλωση για εκείνη που κανείς δεν μπορεί να πιστέψει

Στην καμπάνια, με τίτλο «Today is Someday», η Monroe υποδύεται την μητέρας της σε μικρή ηληκία. Το brand σημείωσε επίσης ότι το styling έγινε συνεργασία με τη Mariah Carey. Η διάσημη τραγουδίστρια μάλιστα απέτισε φόρο τιμής στα OshKosh τζιν που φορούσε στο μουσικό βίντεο με τίτλο «Someday» το 1990.



«Κάποια μέρα θα είναι διαφορετικά. Οι μελωδίες που βρίσκονται στο μυαλό μου, κάποια μέρα θα βρεθούν στην κορυφή των charts. Τα τραγούδια στην καρδιά μου θα αγγίξουν εκατομμύρια καρδιές. Καλλιτέχνης της χρονιάς, καλλιτέχνης της δεκαετίας, καλλιτέχνης της χιλιετίας. Αλλά το νόημα είναι να εμπνεύσεις γενιές μικρών κοριτσιών να φτάσουν την ψηλή νότα. Πως σου φαίνεται αυτό για ονειροπόληση;» λέει η Monroe στο βίντεο.

Αυτός είναι και ο απώτερος στόχος της καμπάνιας: να εμπνεύσει νέα παιδιά να κυνηγήσουν τα όνειρά τους.



«Ως μικρό κορίτσι ήμουν αποφασισμένη να πραγματοποιήσω τα όνειρά μου. Τώρα ως μητέρα, μου φέρνει τόση χαρά να βλέπω τα παιδιά μου να κάνουν πραγματικότητα και να αναπτύσσουν τα όνειρά που κρατούν στις καρδιές τους. Πραγματοποιήσαμε αυτή την καμπάνια επειδή αγαπάμε το μήνυμα της ενδυνάμωσης των παιδιών ώστε να ονειρεύονται με τόλμη και να χαράσσουν τη δική τους πορεία» δήλωσε η Mariah Carey.