Η Gisele Bundchen έκλεισε τα 41 και ο σύζυγός της την αποθέωσε

Sabine Camhi
Η Gisele Bundchen έκλεισε τα 41 και ο σύζυγός της την αποθέωσε

Η πιο ρομαντική ευχή για τα γενέθλιά της!

O Tom Brady, 43, ευχήθηκε χρόνια πολλά στην Gisele Bundchen στα 41α της γενέθλια. Ο αθλητής κοινοποίησε στις 20 Ιουλίου μια γλυκιά φωτογραφία του μοντέλου να αγκαλιάζει την κόρη τους, Vivian, 8 ετών.

«Χρόνια Πολλά. Αυτός ήταν ένας εκπληκτικός χρόνος και είναι δύσκολο να φανταστώ ότι σε αγαπώ σήμερα περισσότερο από ό,τι πριν από ένα χρόνο, αλλά σε αγαπώ» έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης.

«Αγαπάς την οικογένειά μας με ένα τρόπο που κανείς άλλος δεν μπορεί και όλοι σε γιορτάζουμε σήμερα. Σε αγαπώ αγάπη της ζωής μου» πρόσθεσε.



Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2009 και γιόρτασε πρόσφατα την 12η επέτειο του γάμου του. Μαζί έχουν δύο παιδιά, την Vivian και τον Benjamin, ενώ ο Brady έχει και έναν 13χρονο γιο, τον John ‘Jack’ Edward, από την σχέση του με την Bridget Moynahan.

Η Gisele σε αυτή τη throwback photo είναι ίδια η κόρη της


https://www.instagram.com/p/CLxB_K6Fc0C

Να θυμίσουμε πως για τα 40ά της γενέθλια, η υπόσχεση της supermodel ήταν να δώσει πίσω στην Μητέρα Γη φυτεύοντας 40 χιλιάδες δέντρα στον Αμαζόνιο.


https://www.instagram.com/p/CCyVuY_AXiI

«Με έκανε πολύ χαρούμενη το να ξέρω ότι οι μικροί σπόροι που είχαμε φυτέψει πριν πολλά χρόνια είναι πλέον πηγή ζωής. Σήμερα θα χρησιμοποιήσω την ίδια τράπεζα σπόρων για να φυτέψω 40000 δέντρα για τα γενέθλιά μου και να συνεχίσω να βοηθάω στην αναγέννηση της φύσης. Ευγνωμοσύνη» έγραψε η Bündchen.