Η σπάνια εμφάνιση της Amal και του George Clooney: Πιο εντυπωσιακό από ποτέ το ζευγάρι

Πατούλια Κατερίνα
Η σπάνια εμφάνιση της Amal και του George Clooney: Πιο εντυπωσιακό από ποτέ το ζευγάρι

Το ζεύγος Clooney απόλαυσε ένα δείπνο στη λίμνη Κόμο!

Mια σπάνια εμφάνιση αλλά άκρως εντυπωσιακή έκανε ο George Clooeny και η σύζυγός του Amal Clooney.

Το ζεύγος Clooney εθεάθη καθώς κατέβαινε από θαλάσσιο ταξί για να απολαύσει δείπνο με την οικογένειά του στη λίμνη Como ενώ οι Clooney διαθέτουν μια βίλα του 18ου αιώνα στην ίδια περιοχή.

Αυτή ήταν μια σπάνια εμφάνιση του διάσημου ζευγαριού που απόλαυσε το δείπνο του στο Grand Hotel Tremezzo. Ο George που έγινε 60 ετών ήταν υπέρκομψος ενώ η Amal έκλεψε τις εντυπώσεις με το λευκό μίνι φόρεμά της.

Μαζί τους, η αδερφή της Amal, Tala, o σύζυγός της καθώς και η μητέρα της Amal, Baria Alamuddin.

Οι Clooney που παντρεύτηκαν στη λίμνη Como το 2014, μετά από έναν χρόνο σχέσης, δεν επισκέφτηκαν καθόλου το Como το 2020 εξαιτίας της πανδημίας και είναι ενθουσιασμένοι με την επιστροφή τους στο πιο αγαπημένο μέρος για εκείνους και τα δίδυμα παιδιά τους, τα τετράχρονα πια Ella και Alexander.


https://www.instagram.com/p/CRlyDRNKDG2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Clooney αποκάλυψε πως το μεγαλύτερο μέρος της καραντίνας και του 2020 το πέρασε στο διαμέρισμά του με την Amal και τα δίδυμα, φάση που την χαρακτήρισε γεμάτη τρέλα, μιας και το γραφείο του έχει μετατραπεί σε παιδικό δωμάτιο.

Στην ίδια συνέντευξη, ο πάλαι ποτέ γόης του Hollywood παραδέχτηκε πως δεν είχε σκοπό να παντρευτεί και να κάνει παιδιά μέχρι που γνώρισε την Amal:
«Έλεγα πως θα δουλεύω, θα περνάω καλά με φίλους, η ζωή μου θα είναι γεμάτη, μέχρι που γνώρισα την Amal και κατάλαβα πόσο άδεια ήταν η ζωή μου, Όλα άλλαξαν, κατάλαβα πόσο μεγάλο ήταν το κενό».



Ήδη το ζεύγος μετράει μαζί 8 χρόνια!