Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ, ηλιοκαμμένη και αρετουσάριστη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ, ηλιοκαμμένη και αρετουσάριστη

Δες τις νέες φωτός από τις διακοπές της.

Όταν σκέφτεσαι τις καλοκαιρινές διακοπές σου τις φαντάζεσαι, ανέμελες και ξεκούραστες. Να περπατάς ξέγνοιαστη στην παραλία, να είσαι ηλιοκαμένη, να μη βγάζεις το μαγιό από πάνω σου και τα μαλλιά σου μυρίζουν άμμο και θάλασσα. Να ξεχνάς τι σημαίνει make up γιατί η φύση και ο ήλιος έχει κάνει άψογα τη δουλειά του και σου έχει δώσει αυτό το φυσικό χρώμα στο πρόσωπο.

Τις καλοκαιρινές διακοπές σου τις φαντάζεσαι έτσι ακριβώς όπως βλέπεις τη Σταματίνα στις τελευταίες φωτογραφίες της στο Instagram.

stam tsimtsili 220170678 928937884336095 7537755046718448218 n

Αρετουσάριστη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ στην Πάρο

Τις διακοπές της στην Πάρο απολαμβάνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή, όπως άλλωστε κάνει κάθε χρόνο με την οικογένειά της. Το διάστημα αυτό την έχουμε δει να ανεβάζει πλούσιο υλικό από το κυκλαδίτικο νησί, όμως αυτές που ανέβασε εχθές το απόγευμα (21/7/21) είναι ο ορισμός του ξέγνοιαστου καλοκαιριού.

Η παρουσιάστρια φορά ένα τζιν σορτσάκι (θα σχολιάσουμε αργότερα το καλλίγραμμο μετά από τρεις γέννες κορμί της) και το μαγιό της, είναι αμακιγιάριστη και ηλιοκαμένη και πραγματικά μια κούκλα.


https://www.instagram.com/p/CRdVqRjDRLv

Έχεις παρατηρήσει καθόλου το σώμα της;

Τις τελευταίες ημέρες το account της έχει γεμίσει φωτογραφίες από τις διακοπές της στο νησί και η αλήθεια είναι πως δεν προλαβαίνεις να κάνεις like. Πότε με μαγιό, άλλοτε με μπικίνι ή ολόσωμο, αλλά πάντα αμακιγιάριστη και αρετουσάριστη θα τη δεις στις φωτογραφίες, και αυτό είναι το νόημα του καλοκαιριού.

Είναι μία πολύ όμορφη παρουσία και οι φωτογραφίες αυτές που δεν έχουν υποστεί καμία απολύτως επεξεργασία είναι η ζωντανή απόδειξη. Κάπως έτσι φανταζόμαστε τις διακοπές κι εμείς, μέχρι όμως να έρθουν, θα χαζεύουμε την αψεγάδιαστη και ηλιοκαμένη Σταματίνα.

Δες περισσότερες φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.