Η Έλενα Παπαρίζου φιγουράρει σε Billboard της Times Square

111 SHARES

Η διάσημη ελληνίδα τραγουδίστρια συνεχίζει να διαπρέπει.

Η Έλενα Παπαρίζου είναι πια μία καταξιωμένη τραγουδίστρια και όχι μόνο στην Ελλάδα. Οι επιτυχίες της μπορεί να άρχισαν από τη χώρα μας, αλλά από μικρή ηλικία βρέθηκε στο stage της Eurovision να μαγεύει εκατομμύρια τηλεθεατές. Όταν, όμως, βγήκε νικήτρια στον διαγωνισμό το 2005 με το τραγούδι «My Number One», η επιτυχία της και το performance της ήχησαν σε όλον τον πλανήτη.

Νέο της κατόρθωμα αυτήν τη φορά είναι ότι βρέθηκε σε Billboard της Times Square στη Νέα Υόρκη ως ambassador στην global καμπάνια του Spotify «Equal» μαζί με άλλες 35 τραγουδίστριες από όλον τον κόσμο.

Helena Paparizou

Έλενα Παπαρίζου: Η εξόρμηση με τον σύζυγό της και η σπάνια φωτογραφία

Η καμπάνια «Equal» δημιουργήθηκε προς τιμήν της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου ως μία πρωτοβουλία που αναδεικνύει και γιορτάζει τις γυναίκες δημιουργούς της πλατφόρμας.

Για το λόγο αυτό, η Έλενα βρίσκεται και στο εξώφυλλο της ελληνικής playlist «EQUAL Greece» στην οποία βρίσκονται πρόσφατες επιτυχίες της -«Μη» και «Για Ποια Αγάπη»-, με το τελευταίο να συγκαταλέγεται και στην International λίστα «EQUAL Global» που μετράει σχεδόν 1 εκατομμύριο followers.

Θυμήσου, μάλιστα, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η επιτυχία της Έλενας φτάνει στην Αμερική. Η τραγουδίστρια είχε καταφέρει να μπει στο Dance Chart του Billboard με το «My Number One».

111 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ