Η Anna Faris επιβεβαίωσε ότι παντρεύτηκε κρυφά τον Michael Barrett

Sabine Camhi
Η Anna Faris επιβεβαίωσε ότι παντρεύτηκε κρυφά τον Michael Barrett

Η ηθοποιός επιβεβαίωσε τα νέα στο podcast της!

ΗAnna Faris, 44 ετών, επιβεβαίωσε κατά τη διάρκεια του podcast «Anna Faris is Unqualified», ότι εκείνη και ο Michael Barrett παντρεύτηκαν σε ένα τοπικό δικαστήριο στην πολιτεία της Ουάσινγκτον. Η Anna αποκάλυψε τα νέα πολύ χαλαρά και ζήτησε συγγνώμη από τον σύζυγό της.

Η πασίγνωστη ηθοποιός αρραβωνιάστηκε και το επιβεβαίωσε μόνη της

«Ναι, κλέφτήκαμε. Ήταν υπέροχο», είπε κατά τη διάρκεια του podcast. «Συγνώμη, γλυκέ μου. Μόλις το ξεφούρνισα, αλλά νιώθω ότι δεν μπορώ να πω πια αρραβωνιαστικός» πρόσθεσε.

Τον 51χρονο κινηματογραφιστή τον γνώρισε το 2017 μετά τη συνεργασία τους στην ταινία της «Overboard», που κυκλοφόρησε το 2018. Οι δύο τους εντοπίστηκαν για πρώτη φορά μαζί τον Σεπτέμβριο, ένα μήνα μετά τον χωρισμό της με τον Chris Pratt, με τον οποία μοιράζεται έναν γιο, τον οκτάχρονο Jack.



Η σταρ επιβεβαίωσε τη σχέση τους τον Φεβρουάριο του 2020, κατά τη διάρκεια εμφάνισής της στο «The Late Late Show» με τον James Corden.



«Έχει και αυτός παιδιά και αυτό είναι υπέροχο. Έχω μάθει πολλά για τον εαυτό μου μέσω των παιδιών του. Είναι πραγματικά ικανοποιητικό» είπε η ηθοποιός στο PEOPLE τον περασμένο Μάιο.