Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Λιώνει» κρατώντας στην αγκαλιά της την ανιψιά της (photo)

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Λιώνει» κρατώντας στην αγκαλιά της την ανιψιά της (photo)

Η ηθοποιός πρόσφατα έγινε θεία και είναι πιο χαρούμενη από ποτέ!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έγινε πρόσφατα θεία μιας και η αδελφή της, Ελίνα, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η ηθοποιός από την πρώτη μέρα γέννησης της μικρούλας φροντίζει να περνά πολύ χρόνο μαζί της και δείχνει να είναι ξετρελαμένη.

Η πρόσφατη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram της τα λέει όλα!

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ποζάρει με μπικίνι και δείχνει το γυμνασμένο της σώμα

Η Ντορέττα «λιώνει» για την ανιψιά της

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου δημοσίευσε το βράδυ της Πέμπτης μια φωτογραφία στο Instagram της στην οποία φαίνεται να κρατά τρυφερά στην αγκαλιά της τη νεογέννητη ανιψιά της.

Τα λόγια της στη λεζάντα της ανάρτησης είναι άκρως συγκινητικά. «Αγάπη μου, λουλούδι μου, αστέρι μου», έγραψε η ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/CRorXI6gohR

Οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να σχολιάσουν με καρδούλες και γλυκά λόγια για αυτό το τρυφερό στιγμιότυπο.

Η αποκάλυψη για την αδελφή της

Ως μαμά δύο αγοριών η Ντορέττα Παπαδημητρίου έχει ξετρελαθεί που ήρθε στην οικογένειά της ένα κοριτσάκι. Γι’ αυτό και κάθε φορά που συναντά την ανιψιά της σπεύδει να δημοσιεύσει τις πιο τρυφερές και γλυκές στιγμές που περνά μαζί της.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, μάλιστα, η ηθοποιός αποκάλυψε πως η αδελφή της μεγαλώνει μόνη της το παιδί της.



Μιλώντας στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και στη Φαίη Σκορδά η Ντορέττα Παπαδημητρίου εξομολογήθηκε: «Η αδερφή μου μένει μόνη της, αλλά βλεπόμαστε συνέχεια με self test. Το παιδί το μεγαλώνει μόνη της. Το παιδί το έκανε μόνη της. Είναι μια ιδιαίτερη απόφαση, αλλά είμαι πάρα πολύ περήφανη για την αδερφή μου. Είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα. Επειδή ήμουν κοντά με την αδερφή μου όλη αυτή την τριετία που προσπαθούσε, είναι μια ψυχολογικά επώδυνη διαδικασία. Όταν τελικά συνέβη, ένιωσα… συγκινούμαι τώρα… ήταν θεόσταλτο. Είναι μεγάλη η ευτυχία και η χαρά μας. Προσευχόμασταν πολύ καιρό».