Η Σοφία Καρβέλα ήρθε στην Ελλάδα και το γιόρτασε όπως μόνο εκείνη ξέρει

Η Σοφία Καρβέλα ήρθε στην Ελλάδα και το γιόρτασε όπως μόνο εκείνη ξέρει

Ήλιος, θάλασσα, ξεγνοιασιά και φυσικά... οι υπέροχοι γιοι της!

Στην Ελλάδα βρίσκεται, επιτέλους, η Σοφία Καρβέλα με τα παιδιά της και απολαμβάνει τον ξεχωριστό ήλιο της χώρας μας για τις διακοπές της. Η κόρη της Άννας Βίσση, που ζει μόνιμα στην Αμερική με τον σύζυγό της, Θανάση Πανουργιά, και την οικογένειά τους, επέστρεψε στη χώρα, όπως συνηθίζει κάθε καλοκαίρι.

Τα παιδιά της με τον μπαμπά τους έχουν έρθει εδώ και αρκετές εβδομάδες και παρευρέθηκαν, μάλιστα, και στη συναυλία της γιαγιάς τους.

https://www.instagram.com/p/CQ3hkhnN-su

Σοφία Καρβέλα: Το υπέροχο φωτογραφικό άλμπουμ με τον σύζυγο και τα παιδιά της

Όταν ήρθε και η Καρβέλα, γρήγορα δημοσίευσε τις πρώτες της φωτογραφίες μετά την άφιξή της επιλέγοντας στην τοποθεσία «Athens, Greece». Οι followers της, μόλις είδαν το θέαμα, έσπευσαν να σχολιάσουν (όπως θα δεις στην παρακάτω gallery), εκδηλώνοντας τον ενθουσιασμό τους για την καθιερωμένη επιστροφή.

Μην ξεχνάς ότι η Καρβέλα δημοσιεύει πολύ συχνά φωτογραφίες με την οικογένειά της σε κάθε περίσταση. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί με το κοινό της λήψεις με τους δύο της γιους, Νίκο και Νέστορα, αλλά και τον σύζυγό της.



Δε λείπουν, μάλιστα, οι πιο αστείες φωτογραφίες και οι πλάκες στα captions με τα οποία συνοδεύεις τις αναρτήσεις της. Και αυτός είναι και ο λόγος που το κοινό έχει λατρέψει το προφίλ της στο Instagram.

Δες τις νέες φωτογραφίες και μερικά από τα σχόλια του κοινού που εξέφρασαν κατευθείαν την αγάπη τους στην παρακάτω gallery.