Έλλη Κοκκίνου: Έγινε 51 και είναι πιο hot από ποτέ

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έλλη Κοκκίνου: Έγινε 51 και είναι πιο hot από ποτέ

Και τι ζητάμε; Να έχουμε τα πόδια της Έλλης στα 50 μας.

Η Έλλη Κοκκίνου είναι μία από τις πιο γοητευτικές παρουσίες της ελληνικής showbiz και αυτό είναι κάτι που δύσκολα μπορεί να αμφισβητήσει κάποιος. Η γνωστή τραγουδίστρια έχει σήμερα τα γενέθλιά της και όπως ίσως θα είδες μέσα από stories και φωτογραφίες στο Instagram έσβησε 51 κεράκια στην τούρτα της.

Και ναι όταν μοιάζεις για 31, η ηλικία και τα κεράκια που σβήνεις είναι απλά ένας αριθμός. Η Έλλη Κοκκίνου είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα και αν με ρωτάς αυτό που θέλω είναι να έχω το καλλίγραμμο της στα 50 μου. Εύκολα θα έλεγες πως είναι η JLo της Ελλάδας (κι εκείνη άλλωστε εχει γενέθλια σήμερα, γίνεται 52) και αν ρίξεις μια ματιά στο account της θα το επιβεβαιώσεις.

Διακοπές στη Μύκονο για την Έλλη Κοκκίνου- Οι φωτογραφίες με μπικίνι, χωρίς ρετούς (photos)

51 γίνεται σήμερα η Έλλη και είναι πιο hot από ποτέ

Πλήθος φωτογραφιών και βίντεο θα δεις σήμερα στο Instagram account της Έλλης Κοκκίνου, η οποία έχει γενέθλια και γίνεται 51ος ετών. Εχθές το βράδυ (23/7/21) το γιόρτασε με τους φίλους της και την είδαμε να σβήνει τα κεράκια στην τούρτα της πιο λαμπερή και όμορφη από ποτέ.

Με ένα κόκκινο μακρύ φόρεμα με έντονο μπούστο, τα μαλλιά της ανέμελα και αρκετά μαυρισμένη και καλοκαιρινή, η Έλλη έσβησε 51 κεράκια στην τούρτα της και εμείς δεν χορταίνουμε να τη βλέπουμε στα stories.


https://www.instagram.com/p/CRsxwtXjdDN

Το αστείο με τα κεράκια και η πραγματική της ηλικία

Η Δέσποινα Καμπούρη που είναι και πολύ καλή φίλη της Έλλης ανέβασε μερικά stories στο account της, με την τραγουδίστρια να σβήνει και τα κεράκια της, όμως το πιο διασκεδαστικό στιγμιότυπο, ήταν αυτό που η Έλλη είπε πως έγινε μόλις 31ος ετών.



Εμείς βρήκαμε 10 φωτογραφίες της στο Instagram και γιορτάζουμε την hot και κούκλα Έλλη, κάπως έτσι!