Τζιοβάνι MasterChef 5: Καλεσμένος έκπληξη από το ριάλιτι βρέθηκε το εστιατόριό του (photo)

Πατούλια Κατερίνα
Τζιοβάνι MasterChef 5: Καλεσμένος έκπληξη από το ριάλιτι βρέθηκε το εστιατόριό του (photo)

Ο Τζιοβάνι του MasterChef 5 είχε έναν καλεσμένο  έκπληξη!

Eίναι ένας από τους παίκτες του MasterChef 5 που μπορεί να μην έφτασε κοντά στον τελικό, κατάφερε όμως να κερδίσει τον κόσμο.

Ο Τζιοβάνι Σκαράτζι είναι από τους μεγάλους νικητές του ριάλιτι μαγειρικής μετά το τέλος αυτού, και το εστιατόριο του Ιταλού σεφ ψάχνει προσωπικό για να προσλάβει στο επιτυχημένο εστιατόριο του σεφ στη Ρόδο.

Και είναι αλήθεια πως έχουμε δει πολύ κόμο να περνάει από το εστιατόριο του Τζίο όπως τον αποκαλούσαν οι συμπαίκτες του ενώ με ανυπομονησία περιμένουμε και τη φετινή MasterChef Μαργαρίτα Νικολαΐδη να τηρήσει την υπόσχεσή της και να βρεθεί στη Ρόδο τον Αύγουστο για να κάνει διακοπές με τον Τζιοβάνι και την οικογένειά του, όπως είχαν υποσχεθεί μέσα το παιχνίδι!

Πριν τη Μαργαρίτα βέβαια, βρέθηκε ένας άλλος MasterChef στο εστιατόριο του Τζίο! Μιλάμε για τον περσινό νικητή, Σταύρο Βαρθαλίτη που γυρίζει τα Δωδεκάνησα και έκανε μια στάση και από τη Ρόδο.

Ο Σταύρος πρόσφατα μαγείρεψε στο κανάλι του το Youtube και με τη Μαργαρίτα και μιας και βρέθηκε τη Ρόδο, πέρασε από τη Λαχανιά και έφαγε και στο εστιατόριο του Σκαράτζι!

Ιδού η κοινή πόζα!