Άγριες Μέλισσες: Η Θεοφανία Παπαθωμά έβαλε το μαγιό της και ήταν κούκλα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άγριες Μέλισσες: Η Θεοφανία Παπαθωμά έβαλε το μαγιό της και ήταν κούκλα

Η Βιολέτα από τις Άγριες Μέλισσες είναι μια πάρα πολύ όμορφη γυναίκα.

Ένας μήνας και κάτι ημέρες απομένουν ακόμη για την επιστροφή των Άγριων Μελισσών στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Τα γυρίσματα της τρίτης και τελευταίας σεζόν στη σειρά εποχής που αγαπήθηκε όσο καμία ξεκίνησαν πριν από περίπου δύο εβδομάδες και το είδαμε πρώτα εδώ, μέσα από το Instagram account της Θεοφανίας Παπαθωμά.

Στις 13 Ιουλίου, η Θεοφανία ή Βιολέτα αν προτιμάς έκανε κάποια story που μαρτύρησαν την έναρξη των γυρισμάτων της νέας σεζόν στις Άγριες Μέλισσες. Στη συνέχεια είδαμε story και από την Ουρανία (aka Αμαλία Καβάλη), τον Περικλή Τόλλια (Χρήστος Πλαΐνης) και τον χωροφύλακα Άγγελο (Νίκος Λεκάκης).

theofaniapapathoma official 217020522 562451391583218 8447047663211510350 n

Η απουσία της Θεοφανίας Παπαθωμά

Και μπορεί τα stories της Θεοφανίας να μαρτύρησαν την έναρξη, η ίδια ωστόσο δεν συμμετείχε στην αρχή αφού έκανε περιοδείες για την θεατρική παράσταση Κάποτε στον Βόσπορο. Πριν από μερικές ημέρες ολοκλήρωσε τις παραστάσεις για φέτος και στη συνέχεια πέρασε μερικές ημέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης στην Έδεσσα. Εικάζουμε πως η επιστροφή της, στην πρωτεύουσα θα σημάνει και την επιστροφή της στα γυρίσματα των Μελισσών, όμως θα περιμένουμε φυσικά τη δική της ενημέρωση.

Άγριες Μέλισσες: Οι αναρτήσεις της Παπαθωμά προδίδουν την έναρξη των γυρισμάτων

Η εμφάνιση με μαγιό

Μέχρι να γυρίσει στην Αθήνα και να ενσωματωθεί στην ομάδα των ηθοποιών που έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα, ξεκουράζεται και απολαμβάνει τις διακοπές της στην Έδεσσα. Εμείς πάλι απολαμβάνουμε να τη βλέπουμε με μαγιό, και αυτό το story της είναι πραγματικά το κάτι άλλο.

Για την ακρίβεια το σώμα της είναι το κάτι άλλο αι αυτό δεν μπορείς να το αμφισβητήσεις με τίποτα. Η Θεοφανία Παπαθωμά είναι μία πολύ όμορφη και γοητευτική γυναίκα με πλούσιες καμπύλες και μπούστο, και αυτό το βλέπαμε ακόμη και μέσα από τις Άγριες Μέλισσες.


https://www.instagram.com/p/CRV_KVwnXii

Χάζεψε λοιπόν λίγο ακόμη τις τέλειες αναλογίες της και ετοιμάσου από εδώ και πέρα για περισσότερα story από γυρίσματα Άγριες Μέλισσες.

Τα πιο ευχάριστα για τις Άγριες Μέλισσες έγιναν γνωστά στο Instagram: Update από τη Λέρο