Τα πιο ευχάριστα για τις Άγριες Μέλισσες έγιναν γνωστά στο Instagram: Update από τη Λέρο

Τα πιο ευχάριστα για τις Άγριες Μέλισσες έγιναν γνωστά στο Instagram: Update από τη Λέρο

Επιτέλους, τα νέα για τις Άγριες Μέλισσες είναι ευχάριστα.

Αυτό που περιμέναμε όλο το καλοκαίρι είναι γεγονός. Οι Άγριες Μέλισσες όχι μόνο ξεκίνησαν γυρίσματα για την τρίτη σεζόν αλλά ξέρουμε πως η πλοκή έχει πραγματικά μετακινηθεί σύμφωνα με όσα πρόδιδαν τα spoilers.

Μιας και ο ANT1 μέσα από το teaser για τη σειρά μας είχε προετοιμάσει για την περίοδο της επταετίας που θα δούμε στην τρίτη σεζόν από τις Άγριες Μέλισσες, ήρθε η ώρα, το βασικό ζευγάρι πρωταγωνιστών που όλοι περίμεναν, να βρεθεί στη Λέρο.

Άγριες Μέλισσες: Οι αναρτήσεις της Παπαθωμά προδίδουν την έναρξη των γυρισμάτων


https://www.instagram.com/p/CRI5a1UgeMu

Αυτό που λίγοι γνωρίζουν είναι πως και η Λέρος, ‘ήταν το μοναδικό νησί από τα Δωδεκάνησα στο οποίο πήγαιναν όσοι εξορίζονταν για τη δράση τους κατά του καθεστώτος των Συνταγματαρχών, μαζί με τη Γυάρο και τη Μακρόνησο.

Τι ξέραμε για τις τοποθεσίες γυρισμάτων από τις Άγριες Μέλισσες:

Ο Αλέξης Μίχας στο Πρω1νό του ΑΝΤ1 είχε αποκαλύψει πως κάποιοι ήρωες δεν μπορούν να μείνουν πλέον στο Διαφάνι και θα μετακομίσουν στη Λάρισα. Η πρωτεύουσα της Θεσσαλίας θα είναι βασικός τόπος πλοκής στην τρίτη σεζόν. Ο Δούκας θα ταχτεί υπέρ του καθεστώτος των συνταγματαρχών και θα είναι φίλα προσκείμενος στη χούντα.

Την ίδια στιγμή, ένα ζευγάρι των Μελισσών θα αντιδράσει πάρα πολύ έντονα στο Καθεστώς. Δεν θα κρύβει τα αριστερά του φρονήματα και γι’ αυτό θα πάρει τον δρόμο της εξορίας. Η Λέρος, λοιπόν, θα είναι βασικός τόπος πλοκής της σειράς την τρίτη σεζόν κι εκεί θα βρεθεί ένα από τα βασικά ζευγάρια.

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο τηλεοπτικός Λάμπρος ξύρισε ήδη το μούσι που είχε αφήσει όσο έκανε διακοπές, και ξεκίνησε τα stories στο Instagram από διάφορα σημεία του νησιού της Λέρου!

Ο Γκοτσόπουλος είναι ήδη ερωτευμένος με τη Λέρο και δεν το κρύβει κι ούτε τον αδικούμε.

Το λεγόμενο και νησί της Αρτέμιδος είναι γεμάτο μαγευτικές παραλίες, γραφικούς οικισμούς με πανέμορφη αρχιτεκτονική και αξιοθέατα ιστορικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος.

Το Αρχαιολογικό Μουσείο του νησιού, ο Πύργος του Μπελλένη στα Άλιντα όπου στεγάζεται το Λαογραφικό και Ιστορικό Μουσείο, αλλά και το εντυπωσιακό Πολεμικό Μουσείο, είναι σπουδαία αξιοθέατα του νησιού.



Δες τα stories του Γκοτσόπουλου: