Η «ψυχρή» στρατηγική του παλατιού μπροστά στις επικείμενες αποκαλύψεις του Harry

Η «ψυχρή» στρατηγική του παλατιού μπροστά στις επικείμενες αποκαλύψεις του Harry

Τα απομνημονεύματα του μικρού γιου της πριγκίπισσας Diana έρχονται και έχουν προξενήσει αναστάτωση στους royals.

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που έγιναν γνωστά τα νέα για τα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Harry. Μπορεί να μην ήταν γνωστές πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το περιεχόμενό τους ή για τον τρόπο με τον οποίο θα προσέγγισε τα πράγματα, όμως, σιγά-σιγά, όλα πρόκειται να έρθουν στο φως της δημοσιότητας.

Οι νέες πληροφορίες θέλουν την κυκλοφορία άλλου ενός βιβλίου μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, ενός τρίτου από τη Meghan Markle που θα αποτελεί κάτι σαν οδηγό ευεξίας αλλά και ένα τέταρτο για το οποίο, προς το παρόν, δεν έχει αποκαλυφθεί τίποτα.



Ο πρίγκιπας Harry θα κυκλοφορήσει ένα βιβλίο - κόλαφο για τη ζωή του στο παλάτι

Το «καυτό» θέμα για αρχή είναι ξεκάθαρα τα απομνημονεύματα του μικρού γιου της πριγκίπισσας Diana. Στις σελίδες του βιβλίου ο Harry μπορεί να περιλαμβάνει ακόμα και στοιχεία, συμβάντα ή πρόσωπα που η βασιλική οικογένεια δε θα ήθελε να υπάρχουν δημόσια, πόσο μάλλον από τον ίδιο τον πρίγκιπα.

Σύμφωνα με το Express, ο πρίγκιπας William και γενικά το παλάτι έχει ήδη σκεφτεί πώς θα προσεγγίσει τον Harry και το συμβόλαιο 14,6 εκατομμυρίων λιρών με τον εκδοτικό Penguin/Random House.




Η στρατηγική της βασιλικής οικογένειας

«Θα προσπαθήσουν να τους προσεγγίσουν και να διασφαλίσουν ότι αυτό το βιβλίο δεν μπορεί να κάνει μεγάλη καταστροφή»

«Η βασιλική οικογένεια θα αρνηθεί να απαντήσει ευθέως στις επιθέσεις του πρίγκιπα Harry»

Αν πράγματι μπει αυτή η στρατηγική σε εφαρμογή, τότε η βασιλική οικογένεια θα προσπαθήσει ουσιαστικά να μειώσει την ισχύ του δείχνοντας ότι δεν υπάρχει λόγος να απευθυνθεί σε κάτι. Καμία κατά μέτωπο επίθεση.

Tα απομνημονεύματα του Harry αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέσα στο 2022 και οι περισσότεροι περιμένουν ότι θα είναι ένα βιβλίο που θα γίνει μεγάλο θέμα, για πολύ καιρό.