Ο πρίγκιπας Harry θα κυκλοφορήσει ένα βιβλίο - κόλαφο για τη ζωή του στο παλάτι

Ο πρίγκιπας Harry θα κυκλοφορήσει ένα βιβλίο - κόλαφο για τη ζωή του στο παλάτι

Οι αποκαλύψεις για τη βασιλική οικογένεια αναμένονται πολλές.

Η όλη ιστορία του πρίγκιπα Harry με τη Meghan Markle και η ρήξη τους με τη βασιλική οικογένεια απασχολεί τα τελευταία χρόνια όλον τον πλανήτη. Όταν αποφάσισαν να φύγουν από το παλάτι και να μεταφέρουν τη ζωή τους στην Αμερική, το κοινό παρακολουθούσε σαστισμένο τις εξελίξεις.

Διάφορα νέα κυκλοφορούσαν με φήμες για το τι ακριβώς συνέβαινε πίσω από τις πύλες του παλατιού. Οι σχέσεις των μελών με τη βασίλισσα Ελισάβετ, οι κόντρες των αδερφών και γιων της Diana μεταξύ τους, κ.α.

Το memoir του πρίγκιπα Harry

Τώρα, έφτασαν τα νέα ότι ο πρίγκιπας Harry φαίνεται πως γράφει ένα memoir σχετικά με όλα όσα συμβαίνουν και συνέβαιναν καθ’όλη τη διάρκεια των ετών με τη βασιλική οικογένεια.



Το εν λόγω memoir το γράφει για έναν περίπου χρόνου, οπότε μπορείς να φανταστείς το μέγεθος του υλικού που ενδέχεται να έχει καταγράψει. Μάλιστα, ένα πρώτο δείγμα αυτού λέγεται ότι πρέπει να παραδώσει τον Αύγουστο.

Τα ψέματα της Meghan Markle αποκαλύφθηκαν: Η νέα ταινία για την απόδραση από το Παλάτι

Το PageSix αναφέρει χαρακτηριστικά: «Σε ένα οικείο και εγκάρδιο απομνημόνευμα από μία από τις πιο συναρπαστικές και επιδραστικές παγκόσμιες μορφές της εποχής μας, ο πρίγκιπας Harry θα μοιραστεί για πρώτη φορά τον οριστικό απολογισμό των εμπειριών, περιπετειών, απωλειών και μαθημάτων ζωής που τον βοήθησαν να διαμορφωθεί».



Το εν λόγω βιβλίο θα περιλαμβάνει όλη του τη ζωή, «από την παιδική του ηλικία μέχρι το παρόν» και αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2022.

Τα κέρδη του κατά πάσα πιθανότητα θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.