Μπόμπα - Τανιμανίδης: Δες πώς έχει γίνει το σαλόνι τους με την άφιξη των δίδυμων κοριτσιών τους

Μπόμπα - Τανιμανίδης: Δες πώς έχει γίνει το σαλόνι τους με την άφιξη των δίδυμων κοριτσιών τους

Και οι νέες αξιολάτρευτες φωτογραφίες με τα κοριτσάκια στην αγκαλιά τους.

Από τα τέλη του Ιουνίου, η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης κρατούν στην αγκαλιά τους τις δίδυμες κόρες τους. Οι λογαριασμοί τους στο Instagram έχουν γεμίσει δημοσιεύσεις που δείχνουν στο κοινό πώς είναι η καθημερινότητά τους, τις πρώτες αγκαλιές, ακόμα και την πρώτη φωτογράφιση των μωρών.

Τόσο η influencer όσο και ο παρουσιαστής, όποτε ανεβάζουν οτιδήποτε σχετικό με τα κοριτσάκια τους, δεν μπορούν να κρύψουν την αγάπη και τον ενθουσιασμό τους. Όπως πρόσφατα, που η Μπόμπα έκανε μερικές αναρτήσεις καθώς παρακολουθούσε τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μπόμπα - Τανιμανίδης: Οι δίδυμες κόρες τους κάνουν την πρώτη τους φωτογράφιση (video)

Τα νέα stories με τις μικρές



Στο πρώτο story, η ευτυχισμένη μαμά κρατάει στην αγκαλιά της το ένα μωράκι και ποζάροντας makeup free στον φακό, γράφει: «Πώς περνούν οι μέρες μας… Αγκαλίτσες και Ολυμπιακοί Αγώνες!»

mpompa tanimanidis saloni

Στο δεύτερο story, φωτογράφισε το σαλόνι του σπιτιού για να δείξει στο κοινό ότι παρακολουθεί τον Στέφανο Τσιτσιπά και έγραψε: «Το σαλόνι μας έχει γίνει παιδική χαρά». Μπροστά, όμως, από την TV υπάρχουν δύο καρεκλάκια relax για τις μπέμπες και τα παιχνιδάκια τους από πάνω. Τις θέσεις προφανώς επέλεξαν για πρακτικούς λόγους, ώστε να μπορούν να επιβλέπουν και τις δύο.




Το τρίτο story απαθανατίζει μία γλυκιά στιγμή μεταξύ του Τανιμανίδη και της μίας μικρής, κρατώντας τα ποδαράκια της.