Η Σίσσυ Χρηστίδου έδειξε το πρόσωπό της χωρίς μακιγιάζ και φίλτρα και η αντίδραση ήταν αναμενόμενη

2 SHARES

Το φετινό καλοκαίρι θα είναι ένα από τα πιο δύσκολα όπως εξμολογήθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Συγκλόνισε τους θαυμαστές της και όλον τον κόσμο που τη γνωρίζει και την ακολουθεί στην τηλεοπτική και όχι μόνο πορεία της τόσα χρόνια τώρα η Σίσσυ Χρηστίδου όταν πριν μερικές ημέρες μίλησε σε ένα βίντεο από καρδιάς, έξω από το νοσοκομείο για τη μεγάλη μάχη που δίνει η μητέρα της.

Η Σίσσυ εξήγησε όσα βιώνει τον τελευταίο χρόνο, με την περιπέτεια της μαμάς της η οποία αντιμετωπίζει έναν σοβαρό καρκίνο στο αίμα, ο οποίος μπορεί να θεραπευτεί μόνο με μεταμόσχευση μυελού.

Το βίντεο της Χρηστίδου του Youtube έχει ξεπεράσει τις 400.000 προβολές. 

Φανερά εξαντλημένη από όσα βιώνει τους τελευταίους μήνες, η Χρηστίδου αποκάλυψε λεπτομέρειες για το πώς μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη τονίζοντας:

 

«Η μαμά μου πάλευε τα τέρατα που φοβόμουν μικρή και τα νικούσε όλα..
Η μαμά μου παλεύει σήμερα με το δικό της τέρας. Μου ρίχνει κλεφτά βλέμματα πάνω από τον ώμο όσο στέκομαι πίσω της και πάλι μου ψιθυρίζει να μην φοβάμαι…

Η μαμά μου είναι θηρίο.
Πιο θηρίο από το θηρίο..
Όπως όλες οι μαμάδες άλλωστε».

Κι ενώ οι τηλεοπτικές υποχρεώσεις της Χρηστίδου έχουν ολοκληρωθεί, η ίδια δημοσίευσε μια ακόμα φωτογραφία δείχνοντας τον πανικό που επικρατεί στη ζωή της.
Η Σίσσυ ποζάρει σε μια κοντινή σέλφι χωρίς ίχνος μακιγιάζ στην οποία όμως φαίνεται το άγχος να τα προλάβει όλα.

Πριν από μία εβδομάδα, η Σίσσυ είχε δημοσιεύσει ακόμα μία φωτογραφία μέσα από το αυτοκίνητο και ενώ είχε τα παιδιά της σε αυτό, εξηγώντας πως είχε αναλάβει τα μαμαδίστικα καθήκοντά της. 

2 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ