Δέσποινα Βανδή: Ο στίχος από τραγούδι της που μοιράστηκε και το υπονοούμενο για τον χωρισμό

Δέσποινα Βανδή: Ο στίχος από τραγούδι της που μοιράστηκε και το υπονοούμενο για τον χωρισμό

To story και το υπονοούμενο της Βανδή.

Σαν κεραυνός έπεσε στη σόουμπιζ, η είδηση του χωρισμού του Ντέμη Νικολαΐδη και της Δέσποινας Βανδή στις 15 Ιουλίου 2021.
Με μια λιτή ανακοίνωση μέσω του μάνατζερ της τραγουδίστριας, ο πρώην ποδοσφαιριστής και η τραγουδίστρια ανακοίνωσαν πως παίρνουν διαζύγιο.
Η ανακοίνωση του ζευγαριού

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας».

Η πρώτη φωτογραφία:

Τις ημέρες αυτές, η Δέσποινα βρίσκεται στην Κύπρο όπου και εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο. Η 52χρονη έκανε και το πρώτο της post μετά την είδηση του χωρισμού όπου και πόσταρε μια φωτογραφία της σε ζεν πόζα και έγραψε χαρακτηριστικά «Good Vibes only»!


https://www.instagram.com/p/CRuEBonJxca/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η νέα σελίδα στην προσωπική ζωή της τραγουδίστριας:

Τα 52α γενέθλια της Βανδή στις 22 Ιουλίου, την βρήκαν να γυρίζει σελίδα, να γιορτάζει με τα παιδιά της, Μελίνα και Γιώργο και καλούς φίλους. Κι ενώ τα δημοσιεύματα θέλουν την τραγουδίστρια να έχει προχωρήσει ήδη στην προσωπική της ζωή, εκείνη με ένα share τραγουδιού της στο Instagram ίσως και να έριξε ένα υπονοούμενο για τον χωρισμό.

Ένα δυνατό φαν κλαμπ της τραγουδίστριας δημοσίευσε ένα στόρι με στίχο από τραγούδι της.



Το τραγούδι, άκουσέ το εδώ και δες το στόρι παρακάτω