Kate Beckinsale: «Δεν έχω δει την κόρη μου δύο χρόνια»

Kate Beckinsale: «Δεν έχω δει την κόρη μου δύο χρόνια»

Η πανδημία επηρέασε πολύ τη σχέση τους.

Η πανδημία έχει φέρει τα πάνω – κάτω στις ζωές του πλανήτη. Οι συνεχείς μάσκες, οι κοινωνικές αποστάσεις, η απουσία των πιο απλών πραγμάτων της καθημερινότητας, έχουν δημιουργήσει μία κατάσταση δυσφορίας.

Το χειρότερο, όμως, είναι οι κοινωνικές αποστάσεις. Ακόμα και πολύ δικούς σου ανθρώπους μπορεί να έκανες μήνες να τους δεις. Γιατί οι αλλεπάλληλες καραντίνες δεν επέτρεπαν καμία, παρά τις πολύ απαραίτητες εξόδους.




Πώς επηρέασε η πανδημία την Beckinsale και την κόρη της

Μία διάσημη ηθοποιός του Hollywood, η Kate Beckinsale, αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στην εκπομπή «Live with Kelly and Ryan» ότι είχε να δει την κόρη της, Lily, δύο χρόνια.

Ο δεσμός έλαβε τέλος και ήρθε το unfollow στο Instagram

«Δεν έχω δει την κόρη μου δύο χρόνια λόγω όλων όσων έχουν συμβεί. Επίσης, πήγα στον Καναδά να δουλέψω και δεν μπορούσε να με δει. Δύο χρόνια του να μην μπορώ να δω το παιδί μου, για εμένα, είναι η πιο παρανοϊκή σκέψη»




Η ηθοποιός ταξίδεψε μέχρι τον Καναδά για να γυρίσει την ταινία «Jolt», οπότε με την αλλαγή χωρών και τους περιορισμούς που αυτή συνεπάγεται, τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για να μπορέσουν μάνα και κόρη να ιδωθούν.

«Ευτυχώς που υπήρχε το FaceTime και όλα αυτά, αλλά και οι δύο πανικοβαλλόμασταν ότι θα μοιάσουμε γερασμένες η μία στην άλλη»

Τελικά, οι δυο τους έσμιξαν στο αεροδρόμιο JFK, όπου πήγε να τη βρει η Lily με το αγόρι της, David Schecter.