Άγριες Μέλισσες: Οι νέες photos από τα γυρίσματα σε ταξιδεύουν στο Διαφάνι του 1967 (photos)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άγριες Μέλισσες: Οι νέες photos από τα γυρίσματα σε ταξιδεύουν στο Διαφάνι του 1967 (photos)

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν μας έκαναν να ανυπομονούμε ακόμη πιο πολύ.

Σχεδόν ένας μήνας απομένει μέχρι να ξεκινήσουν να προβάλλονται στους δέκτες μας οι Άγριες Μέλισσες. Η τρίτη σεζόν της σειράς έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα, και τα τελευταία 24ωρα κυκλοφορούν στα social media φωτογραφίες από διάφορες σκηνές.

Το account «agriesmelisses.ant1tv» στο Instagram, έκανε εχθές το απόγευμα (26/7/21) δύο αναρτήσεις με φωτογραφίες από τα γυρίσματα και μας ταξίδεψαν στο Διαφάνι του 1967.

Άγριες Μέλισσες: Ασημίνα, Δρόσω και Σέργιος στο πιο funny βίντεο από τα γυρίσματα (vid)

Το νέο φωτογραφικό υλικό των Άγριων Μελισσών

Οι Άγριες Μέλισσες είναι η σειρά εποχής του Ant1 που εδώ και δύο χρόνια οι τηλεθεατές έχουν λατρέψει όσο καμία άλλη. Μου πήρε περίπου έναν χρόνο να ξεκινήσω να το βλέπω και να καταλάβω γιατί γινόταν τόσος ντόρος, και τώρα πια ξέρω καλά τι συμβαίνει με αυτή τη σειρά. Είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να δεις στην ελληνική τηλεόραση, με εκπληκτικές ερμηνείες από τους ηθοποιούς, και τη μυθοπλασία στο απόγειό της.


https://www.instagram.com/p/CRyrabXKrID

Τις τελευταίες ώρες στο Instagram κυκλοφορούν φωτογραφίες από τη νέα σεζόν και αλήθεια η ανυπομονησία που νιώθει κανείς κοιτάζοντάς τις είναι απίστευτη.

Πρωταγωνίστριες στις περισσότερες λήψεις φυσικά είναι οι τρεις αδερφές που είναι πιο αγαπημένες και ενωμένες από κάθε άλλη φορά, δεν ξέρουν όμως τι της περιμένει.

Η νέα σεζόν των Μελισσών και οι νέες φωτογραφίες που μας καθήλωσαν

Το account στο Instagram agriesmelisses.ant1tv, μπήκε στα γυρίσματα του τρίτου κύκλου και μας έφερε τις πρώτες backstage εικόνες και στιγμές από το Διαφάνι. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν και το Διαφάνι ετοιμάζεται να διανύσει την πιο σκοτεινή του περίοδο. Το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967 θα βρει τους ήρωές ανυποψίαστους και η ζωή τους θα ανατραπεί για ακόμα μια φορά.


https://www.instagram.com/p/CRyxG7NKQkF

Το backstage βίντεο Δρόσως και Ασημίνας από τα γυρίσματα

Το απόγευμα της Δευτέρας (26/7/21) η Δανάη Μιχαλάκη (aka Δρόσω) ανέβασε στο Instagram account της ένα βίντεο από τα γυρίσματα, στο οποίο την είδαμε backstage, μαζί με την Ασημίνα και τον μικρό Σέργιο.

Το caption που θα μπορούσαμε άνετα να δώσουμε στο βίντεο αυτό είναι το «περνούν καλά στα γυρίσματα και αυτό βγαίνει προς τα έξω».



Δες όλες τις φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.