Tι δήλωσαν Πέγκυ Ζήνα και Ηλίας Ψινάκης μετά την επέμβαση του Γιώργου Λύρα

Tι δήλωσαν Πέγκυ Ζήνα και Ηλίας Ψινάκης μετά την επέμβαση του Γιώργου Λύρα

Με απόλυτη επιτυχία έγινε η επέμβαση του Γιώργου Λύρα το πρωί της Δευτέρας σε ιδιωτικό θεραπευτήριο. Πάντα δίπλα του η Πέγκυ Ζήνα που βρίσκεται στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η αγωνία ήταν μεγάλη και για την γνωστή τραγουδίστρια ήταν μια από τις πιο δύσκολες στιγμές στα χρόνια που είναι στο πλάι με τον Γιώργο της. Η επέμβαση by pass ήταν δύσκολη μιας και ερχόταν σε έναν οργανισμό που είχε υποβληθεί και σε αγγειοπλαστική πριν εννιά χρόνια και οι γιατροί είχαν πει να μην γίνεται χρήση τσιγάρου. Τελικά όλα πήγαν καλά και μετά από δυο ώρες περίπου μέσα στο χειρουργείο οι γιατροί ηρέμησαν την οικογένεια του Γιώργου Λύρα που σε λίγες μέρες θα είναι στο σπίτι του. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον κουμπάρο τους Ηλία Ψινάκη μας είπε: « Η περιπέτεια αυτή τελείωσε. Τον ξεβούλωσαν οι γιατροί και συνεχίζουμε κανονικά την ζωή μας. Η Πέγκυ ανησύχησε όπως όλοι μας αλλά οι γιατροί είναι τσακάλια εδώ στην Ελλάδα σε τέτοιου τύπου επεμβάσεις» είπε με χιούμορ ο γνωστός μάνατζερ και κουμπάρος του ζευγαριού. Και η Πέγκυ Ζήνα σε επικοινωνία που είχα μαζί της λίγες ώρες μετά την επέμβαση μου είπε ότι όλα είναι μια χαρά και μας ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον μας.

Περαστικά να ευχηθούμε στον Γιώργο Λύρα και καλή ανάρρωση. Μετά την δοκιμασία αυτή έρχεται ευχάριστο γεγονός και τέλη Σεπτέμβρη περίπου έρχεται στον κόσμο το παιδάκι τους. Είναι ίσως το καλύτερο φάρμακο για γρήγορη ανάρρωση.