Ο Matt Damon μόλις έκανε τον νέο Thor πολύ πιο... OMG!

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο Matt Damon μόλις έκανε τον νέο Thor πολύ πιο... OMG!

Άλλος ένας λόγος για να δεις το νέο Thor: Love and Thunder.

Αν είσαι fan των ταινιών με super ήρωες και ειδικότερα της Marvel, αυτά τα νέα που μόλις κυκλοφόρησαν θα σε ενθουσιάσουν και θα σε κάνουν να ανυπομονείς για την επόμενη ταινία που θα βγει.

Και όταν λέω επόμενη, δεν εννοώ όποια κι όποια της Marvel, αλλά το Thor: Love and Thunder. Ήταν 2019 στο Comic Con όταν ανακοινώθηκαν όλες οι νέες ταινίες που θα κυκλοφορούσαν μέσα στα επόμενα χρόνια, κι εκεί άκουσες για πρώτη φορά τη επιστροφή του Thor, ταινία στην οποία θα έβλεπες και τη Natalie Portman, μετά τον Σκοτεινό Κόσμο.


https://www.instagram.com/p/CKxDzthFqvj

Η Natalie Portman δεν είναι η μόνη που επιστρέφει στο Thor: Love and Thunder

Ο Matt Damon μόλις έκανε την ταινία του Thor ακόμη πιο ενδιαφέρουσα, και αυτό έγινε με μία μόλις δήλωσή του. Eπιβεβαίωσε μερικές σημαντικές πληροφορίες για την ταινία της Marvel. Σε μια νέα συνέντευξη στο The Jess Cagle Show του SiriusXM, ο Damon είπε στον Cagle ότι θα εμφανιστεί στο Thor: Love and Thunder, ως «ηθοποιός Loki».



Οι δηλώσεις του Matt Damon ξετρέλαναν τους φανς που ανυπομονούν για την ταινία

«Δεν ξέρω αν είναι μυστικό ή όχι, αν και όλοι το ξέρουν. Πήγα εκεί για γύρισμα, και νομίζω ότι το κατάλαβαν γιατί οι παπαράτσι μας έβγαλαν φωτογραφίες, έτσι ώστε να διαπιστώσουν και να εξακριβώσουν τι κάναμε. Κάναμε αναπαράσταση ενός καμέο που είχαμε εγώ και ο Luke Hemsworth στο Thor Ragnarok», εξήγησε ο Matt Damon.

Σε περίπτωση που δεν θυμάσαι, στο βίντεο παρακάτω θα δεις σε ποια σκηνή αναφέρεται.



Η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας

Τώρα πλέον που έχεις και αυτή την πληροφορία από τον Matt Damon δεν ανυπομονείς λίγο περισσότερο για τη νέα ταινία του Thor που θα βγει στους κινηματογράφους στις 6 Μαΐου 2022;



Δες στη gallery φωτογραφίες από τα γυρίσματα:

Πηγή φωτογραφιών: Instagram account Chris Hemsworth & Thor Love and Thunder