Δέσποινα Βανδή: Ακόμη μία έκπληξη από τον γιο της

Δέσποινα Βανδή: Ακόμη μία έκπληξη από τον γιο της

Και η τραγουδίστρια έκανε το story που θα ταυτιστείς.

Αν ακολουθείς τη Δέσποινα Βανδή στο Instagram, τότε θα έχεις δει αρκετές φορές από τα stories της, πως ο γιος της έχει μία ιδιαίτερη σχέση με την κουζίνα, αφού του αρέσει να φτιάχνει γλυκές και αλμυρές δημιουργίες.

Ο Γιώργος Νικολαϊδης μπορεί να μην είναι ούτε 15 ετών, όμως σίγουρα μαγειρεύει καλύτερα από εμένα κι εσένα. Ή τουλάχιστον αυτό μπορεί να καταλάβει κάποιος μέσα από τις αναρτήσεις της μαμάς, Δέσποινας Βανδή.


https://www.instagram.com/p/CHyQFznp4ef

Η νέα δημιουργία του θα σε κάνει να μπεις να παραγγείλεις... asap

Τι και αν ο Γιώργος είναι ένα παιδί γυμνασίου, έχει αποδείξει πως έχει αστείρευτο ταλέντο στη ζαχαροπλαστική –κυρίως- και κάθε φορά που βλέπουμε story της Δέσποινας Βανδή με τις δημιουργίες του, μας ανοίγει η όρεξη.

Το story που έκανε πριν από λίγη ώρα η Δέσποινα θα σε κάνει να ταυτιστείς γιατί η αντίδρασή μας ήταν ίδια με τη δική της μόλις είδαμε τι έφτιαξε. Αν δεν είσαι φαν της σοκολάτας, και προτιμάς ένα red velvet cake –τυχαία επιλογή, μπορεί και όχι- τότε πρέπει να στείλεις asap ένα μήνυμα στη Δέσποινα για την συνταγή.



Ο γιος της έφτιαξε το πιο νόστιμο red velvet cake (από τη φωτογραφία τουλάχιστον έτσι φαίνεται) και δεν γίνεται να μην σου άνοιξε την όρεξη.

Οι συνταγές του Γιώργου στο προφίλ της μαμάς του

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο νεαρός γιος της Δέσποινας Βανδή δημιουργεί στην κουζίνα, αφού πολύ πρόσφατα τον είδαμε να φτιάχνει την τούρτα για τα γενέθλια της μαμάς του.

nikolaidi vandi3

Παρόλα αυτά αν κάνεις μια βόλτα στο Instagram account της, θα δεις και άλλες φωτογραφίες με πράγματα που έχει φτιάξει ο γιος της.